petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li može da iskoristi umor protivnice?

Turnir u Dohi se polako približava kraju, a mi dobijamo sve bolje i bolje mečeve. Meč koji je nama zapapo za oko je onaj u kom će se sastati Elina Svitolina i Petra Kvitova, a mišljenja samo da je Svitolina bliža pobedi.

Treba napomenuti da je Kvitova odigrala dosta mečeva u nedeljama za nama. Ona je osvojila turnir u Sankt Peterburgu pa nakon toga igrala Fed kup gde je pobedila oba meča. Posle Fed kupa odmah je letela za Katar i imala je vrlo malo vremena za oporavak. Ovde je imala sreće da u prvom kolu ima lagan žreb u vidu Bujukakčao koju je dobila lako, ali već u sledećem kolu videlo se da Petra popušta, jer se dobrano namučila protiv Agnješke Radvanske. Nije realno da igra u tako dobrom ritmu evo već nekoliko nedelja u nizu i samo je pitanje kad će da izgubi.

Za protivnicu ima Elinu Svitolinu koja igra u životnoj formi. Iako Kvitova vodi u međusobnim duelim sa 6:1 većina tih mečeva odigrana je dok je Svitolina bila mlada i neiskusna. Ona je sad potpuno druga igračica sa mnogo više iskustva i samopouzdanja, a to potvrđuje rank karijere treće mesto.
Generalno stil igre koji gaji Svitolina ne odgovara Kvitovoj, jer je vrlo dobra sa osnovne linije što znači da će biti puno trčanja, a to Kvitova ne voli.

Mišljenja samo da vredi probati na Svitolinu, jer ima kvalitet da pobedi Kvitovu koja je iz meča u meč sve slabija i umornija.

Predlog: Pobeda Svitolina 1,70

Napominjemo, ovo je samo predlog koji igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje