utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li pravi Ronaldo bira Argentinu ili Hrvatsku?

Legenda brazilskog fudbala, napadač Ronaldo Nazario, osvajač Svetskog prvenstva 1994. i 2002. godine, pohvalio je vezne igrače Hrvatske, i naglasio da ne želi videti Argentince u finalu.

Ne mogu odgovoriti u ime celog Brazila, ali mogu u svoje ime. Bio bih srećan zbog Messija, naravno, ali između Brazila i Argentine postoji veliko rivalstvo, pa ne želim biti licemer i reći da bih se veselio pobedi Argentine jer to nije istina„, izjavio je Ronaldo u videointervjuu objavljenom na internetskoj stranici novina Marca.

Ronaldo: „No puedo decir que gane Argentina, sería mentir“ I MARCA – YouTube

Hrvatska i Argentina će u utorak u 20 sati igrati polufinale, dok će dan kasnije snage odmeriti Maroko i branilac titule Francuska. Hrvatska je u četvrtfinalu odigrala 1:1 sa Brazilom, a potom slavila boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Nismo znali ukrasti vreme nakon što smo u produžetku postigli gol (u 106. minuti). Trebali smo biti pametniji, to je jedino što nam je nedostajalo da prođemo„, izjavio je 46-godišnji Ronaldo, koji je uživo gledao tu utakmicu u Kataru.

Brazil je igrao jako dobro, ali nedostajalo mu je iskustva da zadrži tih 1:0„, dodao je. Hrvatski napadač Bruno Petković izjednačio je u 117. minuti. Ronaldo, nekadašnji golgeter Real Madrida, Barcelone i Intera, upitan je o hrvatskom vezisti Luki Modriću.

Impresivno je koliko trči i kako igra. Fantastično. Tehnički je neverojatan, ali ne samo on nego i čitava sredina Hrvatske. Kako su nam samo sakrili loptu! Pripazite dobro što bi oni mogli uraditi na ovom prvenstvu„, rekao je nekad najbolji napadač sveta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje