četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li se serija dobrih rezultata Greuther Fürth-a nastavlja!?

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga ⬅️
🇩🇪 18:30 Karlsruher – G. Furth

➡️ Tip: Hendikep 0:1 (1.56)/ na sitno Poluvreme ili kraj G. Furtha – Da (1.92)

Karlsruher je ispustio sigurne bodove u gostima protiv Magdeburga u prošlom kolu. Naime, vodili su skoro ceo meč, ali koncentracija odbrane je popustila u poslednjem napadu Magdeburga, upravo tada su gosti iskoristili i izjednačili rezultat. U ovom trenutku Karlsruher nije pobedio u 8 zvaničnih utakmica, sada su izjednačeni sa zonom ispadanja i sama atmosfera u timu nije baš najbolja.

Gruther Furth u usponu, nakon turbulentnih rezultata na početku sezone, tadašnji trener Widmayer je dobio otkaz, na njegovom mestu postavljen je Alexander Zoringer. Pod njegovim vodjstvom, na odigranih 6 utakmica, tim je samo jednom izgubio. Sa dolaskom novog trenera, Furth je dobio veću sigurnost u odbrani, odnosno na 4 od 6 odigranih mečeva, nisu primili gol.

Sve u svemu, očekuje nas zanimljiva utakmica, prednost dajem Furth-u, pre svega zbog odlične igre sa novim trenerom, dok sa druge strane Karlsruher nije uspeo da ostvari pobedu na prethodnih 8 odigranih utakmica. Trener domaćih Christian Eichner u Cvajti nikada nije izgubio od Firth-a, medjutim to se sutra može promeniti. S obzirom da njegovi igrači nisu baš u dobrom raspoloženju, nakon serije loših rezultata.

Igramo tip „hendikep 0:1“ tip je dobitan u slučaju da gost pobedi ili odigra nerešeno. Srećno!

Kladionica: Efbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje