četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 20. kolo (petak)

ŠALKE – VOLFZBURG

ŠALKE je prekinuo svoju seriju prvenstvenih poraza, otkako su u poslednja dva kola odigrali utakmice na kojima nije postignut nijedan pogodak – na svom terenu protiv Kelna i na strani kod Borusije Mehengladbah. I dok njihova neefikasnost i ne treba da iznenađuje, jer su do sada postigli samo 14 pogodaka (najmanje od svih timova u ligi), sa druge strane stvarno je kuriozitet da su sačuvali svoju mrežu netaknutom u predhodnih 180 minuta igre, imajući u vidu da imaju drugu „najpropusniju“ defanzivu u Bundesligi (41 gol). I pored spomenuta osvojena dva boda i dale se nalaze na samom dnu prvenstvene lestvice sa svega 11 osvojenih bodova. Zaista premalo nakon 19. odigranog kola. Popularni „Rudari“ su glavni favoriti za ispadanje u tkz. „Cvajtu“, a od „sigurne“ zone su udaljeni osam bodova, što je svakako veliki zaostatak kada se pogleda njihova forma i „brzina“ kojem dolaze do bodova. Ujedno u ovom momentu najslabiji su domaćini u prvenstvu, te zaista nijedan parametar im trenutno ne ide „na ruku“ i u ogromnim su problemima. Ipak, pred svojom publikom moraju da barem „probaju“ da dođu do pozitivnog ishoda koji im je svakako preko potreban, iako to zasigurno za ovu ekipu nije nimalo jednostavno da uradi koja je potpuno van ritma i samopouzdanja. Van stroja su – J.Heekeren (golman), M.Kaminski (defanzivac), S.van der Berg (defanzivac), D.Latza (vezista), S.Polter (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – R.Fahrmann – C.Brunner, M.Yoshida, M.Jenz, J.Uronen – A.Kral, R.Zalazar, T.Krauss – S.Kozuki, S.Terodde, T.Skarke

VOLFZBURG je do pre dva kola bio tim koji se nalazio u ponajboljoj formi u Bundesligi. Naime, bili su u seriji od šest trijumfa od kojih se posebno izdvajaju poslednja dva – 6:0 na svom terenu protiv Frajburga i 0:5 na strani kod berlinske Herte. Onda je usledio pomalo neočekivan poraz u Bremenu, dok su tokom vikende u pravoj reviji golova pretpeli neuspeh od aktuelnog prvaka, minhenskog Bajerna (2:4). Stoga, u naredni duel protiv „fenjeraša“ ulaze sa namerom i velikim motivom da se vrate „na put“ dobrih rezultata, pogotovo jer za pozicijom koja vodi u Ligu Šampiona naredne sezone zaostaju sedam poena. Popularni „Vukovi“ su posebno u poslednje vreme itekako efikasni, te u proseku daju tačno dva gola po meču. Takođe, treba istaći i podatak da su trenutno jedan od boljih gostujućih timova u ligi. Sada im bez ikakve dileme pripada uloga favorita u Gelzenkirhenu protiv „grogiranog“ protivnika, a u prilog im ide i tradicija – nemaju poraz na poslednjih šest međusebnih utakmica protiv narednog rivala od kojih su četiri trijumfi. Gosti nemaju problema sa izostancima.

Očekivani sastav (4-2-3-1) – K.Casteels – R.Baku, S.Bornauw, M.van de Ven, P.Otavio – M.Arnold, S.Svanberg – F.Nmecha, J.Kaminski, P.Wimmer – J.Wind

 

Glavni sudija – B.Brand

Predlog za tipovanje – Winner 2 / @1.60 ili G1+ II / @1.60 (promašen penal Volfzburga)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Veltins Arena“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje