petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li su kladionice malo preterale?


 

Karlos Alkaras i Fabijan Marožan odmeriće snage u okviru treće runde mastersa u Rimu. Ovde se pitanje pobednika ne dovodi u pitanje, jer je Alkaras favorit sa kvotom 1,01. Margina je postavljena na 16,5.

Dakle, kladionice vide Alkarasa u narednoj rundi i mi se slažemo sa tim. Ostaje samo da se vidi kojim će rezultatom biti. Alkaras činjenica pobeđuje, ali je sklon oscilacijama. Ima tu naviku da nešto slabije uđe u meč, ali velika vrlina mu je upornost. Nema za njega predaje i kada nanjuši krv, onda kida kao najkrvoločnija zver.

Mladi Španac je u velikoj seriji pobeda, ali ove margine su zaista smešne. Na primer, ove sezone Alkaras ima 30-2 skor. Dakle, odigrao je 32 meča i na ovu marginu over je došao u 26 mečeva, što je preko 70%. Setimo se na prethodnom turniru u Madridu slična situacija je bila protiv Emila Rosuvorija i malo je falilo da izgubi taj meč. Naravno, on je uspeo da pronađe put do pobede i kasnije osvoji turnir, no te male oscilacije na ovako niskim marginama su veoma bitne.

Složićete se da postoji ogroman value u ovoj margini. Ramos je u prvoj rundi bio blizu da prebaci marginu, jer je imao brejk u prvom setu, ali se kasnije raspao. Alkaras prvi put igra protiv Marožana i možda će mu trebati malo vremena da se ga upozna, što će nadamo se biti dovoljno da Mađar osvoji ovih pet gemova koliko traži ova margina.

Predlog za klađenje: Više od 16,5 1,73 Meridian

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje