subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Ponedeljak 15. Maj

Već u trećoj rundi imamo jako zanimljiv meč u kojem će snage odmeriti Andrej Rubljov i Alehandro Davidovič Fokina. Kladionice vide Rubljova kao favorita sa kvotom 1,50 dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Korektno postavljene kvote, mada pitanje je da li Rubljov to može da ispoštuje, jer se sa njim nikad ne zna. Imao je Rus sjajan period, jer je osvojio Monte Karlo i nakon toga igrao finale u Banjaluci. Nakon toga nešto ranije ispadanje u Rimu od sunarodnika Hačanova, ali je zato uzeo titulu u dublu zajedno sa njim. Igra dosta tenisa u poslednje vreme i neko naše razmišljanje je da bi mogao da padne u formi u narednom periodu.

Fokina sa druge strane kada je zdrav može da igra vrhunski tenis. Igrao u je u Barseloni 1/4 finale gde ga dobija Alkaras posle tri seta. Nakon toga treća runda u Madridu gde ga dobija Ćorić posle maratona. Ovde dobija veoma lako Pelju sa 2:0. Može se reći da je u finom ritmu i da ima čemu da se nada na ovom meču.

Mi vidimo jednu veliku borbu. Rubljov jeste favorit, ali to ne znači ništa ba šljaci. Sve je stvar momentuma i prilika koje iskoristite. DO sada su igrali dva meča, oba otišla u debele over.
Zanimljiva činjenica, Rubljov je ove sezone bio nosilac na osam turnira i samo jednom na turniru nije otišao u over tokom turnira. Što se Fokine tiče, on je četiri puta bio nosilac na turnirima i svaki put je barem jedan njegov meč išao u over.

Predog za klađenje: Više id 20,5 gemova 1,60 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje