četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Dalas Kaubojs – Njujork Džajants

Drugi meč na današnjem programu NFL šampionata rezervisan je za divizijski derbi istoka NFC-a. Domaći Dalas Kaubojsi će na svom terenu ugostiti Njujork Džajatnse. Kladionice maksimalno favorizuju Dalas sa kvotom 1.20 dok je margina za poene postavljena na 45.5.

Pre svega prema prikazanom ovakva postavka kvota nije realna. Ona je produkt poslednjeg kola u kojem je Dalas demolirao Minesotu, a Džajantsi izgubili od Detroita. Da su Džajantsi dobili taj meč, kvota na Dalas bi danas bila oko 1.40 što je realno stanje izmedju ova dva tima.

Ovo je jako bitan meč pre svega u borbi za diviziju. Filadelfija se mozda izdvojila sa devet pobeda, no vidi se da polako padaju, a tek slede divizijski dueli koji će rešiti pobednika divizije.

Ovde po nama treba probati sa overom iz nekoliko razloga. Prvi je naravno napad Dalasa koji radi fenomenalan posao. Na poslednje četiri utakmice Dalas je postigao 40, 28, 49 i 24 poena. Zaista izgledaju dobro, Dak Preskot je uhvatio formu i to je odlična stvar po njih. Zik Eliot se vratio. Toni Polard i oni predvode bekfild i jako ih je teško braniti. Hvatački korpus možda nije bogat top igračima, ali sve je lepo raspodeljeno i Dalas izgleda odlično.

Džajantsi sa druge strane nakon lošeg meča protiv Detroita danas mora bolje. Danijel Džouns je na tom meču izgubio dve lopte, kiker Geno je mašio neke šuteve i sve je to uticalo na produktivnost. S obzirom da je ovo derbi i to veliki, za očekivati je da će Brajan Dejbul motivisati svoje igrače da danas prikažu ono što su prikazivali tokom većeg dela sezone, a to je pametna igra bez mnogo rizika.

Margina je po nama preniska i izgleda da su kladionice izgubile poverenje u Njujork. Mi nismo, jer ako budu prikazali bar pola onoga što su pokazali do ovog kola oni će biti na oko 20 poena što će biti dovoljno za over .

Predlog za kladjenje: Više od 44.5 poena

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje