ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dalas Kaubojsi – Grin Bej Pekersi – Najava utakmice

Program drugog dana vajld kard vikenda otvaraju Dalas Kaubojsi i Grin Bej Pekersi. Po kladionicama apsolutni favorit za prolaz u narednu rundu je Dalas. Njihova pobeda se plaća sa kvotom 1,28 dok je margina za poene postavljena na 50,5.

Dalas Kaubojsi slično kao i prethodnih sezona igraju jako dobar fudbal u regularnom delu. Tim dobrim partijama podignu hajp oko sebe koji je inače na visokom niovu, jer se radi o američkoj ekipi. To je po našem mišljenju uvek kontraproduktivno, jer stvara ogroman pritisak koji ovi igrači ne mogu da iznesu. Prošle godine su prošli vajld kard rundu dobivši Bakanirse, da bi u sledećoj fazi izgubili od San Franciska koji im godinama ne leži.

Dak Preskot igra možda i najbolju sezonu u karijeri. Si Di Lemb se ove sezone izdvojio kao jedan od najboljih risivera u ligi. Odbrana Dalasa uglavnom kvalitetna. Sad se samo postavlja pitanje šta to fali? Fale plej of pobede i fali dobar plan za obe strane lopte.

Grin Bej sa druge strane može biti presrećan onim što su učinili ove godine. Niko im nije dao šanse za plasman u plej of nakon odlaska Arona Rodžersa. Ispostavilo se da je draftovanje Džordana Lova na kraju bio dobar potez iako u tom trenutku niko u to nije verovao. Mladi kvoterbek igra fenomenalno ove godine, a koliko je u stvari dobar pokazuje podatak da je za razliku od Rodžersa i Favra on uspeo da odvede tim u plej of u prvoj godini kao starter.
Velike pohvale moraju otići na adresu Meta Leflera koji je napravio jako dobar sistem oko Lava i pustio ga da igra. Ceo tim Grin Beja je mlad, željan dokazivanja i oni ovde imaju šta da se pitaju.

Dalas svakako jeste favorit, jer je dosta iskusniji tim, no to ne mora ništa da znači. Ovo je jedna utakmica i sve je moguće. Jedini znak pitanja jeste kako će se snaći Džordan Lov u prvoj plej of utakmici. Videli smo juče kako je Si Džej Straud odigrao protiv top odbrane. Sumnjamo da će biti onako kvaliteten i zbog toga ćemo se okušati sa under poenima. Za plej of utakmicu ova margina je jako visoka. Sada će se svaka akcija, svaki napad dobro proračunati i paziti da se lopta ne gubi.

Odbrane se u plej ofu po pravilu dižu na viši nivo i po nama za ovakav meč ova margina je previsoka.

Predlog za klađenje: Manje od 52,5 1,74

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje