ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Detroit Lajonsi – Los Anđeles Remsi – Najava utakmice

Današnji program u okviru vajld kard runde zatvaraju Detroit Lajonsi i Los Anđeles Remsi. Ako bi pitali neutralne navijače bilo gde na svetu gde se prati NFL liga, verujemo da bi velika većina rekla da je ovo najbolji meč ove runde plej ofa.

Kladionice su ulogu favorita dale Detroitu. Njihova pobeda se plaća sa 1,60 dok je margina za gemove postavljena na 52,5.

Iz mnogo uglova zanimljiva utakmica. Najzanimljivija činjenica je da su Džared Gof i Metju Staford zamenili mesta. Staford je dugo tavorio i traćio svoj talenat u Detroitu, a sa druge strane Remsi su nakon poraza u Super Boulu shvatili da im Gof neće doneti prsten, što je bilo tačno, jer im je prsten doneo Staford. Ipak, Gof je pokazao svima koji su sumnjali u njega da je odličan kvoterbek i da u dobrom sistemu može napraviti dobre stvari.

Detroit je najprijatnije iznenađenje ako se to može tako nazvati. Ekipa koju predvodi Den Kembl je iz kola u kolo pokazivala napredak. Jeste da je bilo uspona i padova, no u globalu sezona je za sada odlična. Najbitnija stvar koja se promenila jeste kultura unutar tima. Dugi niz godina Detroit je bio grad tuge, a sada je plej of tim koji je posle sto godina osvojio diviziju.

Remsi takođe iznenađenje. Ovo je za njih bila ribild godina. Oni su spucali sve u 2-3 godine kada su imali super jak roster. To se isplatilo, jer su osvojili prsten. Očekivalo se da će ribild trajati duže, no Šon Mekvej je odradio sjajan posao. U ovom timu ima mnogo mladih igrača koje je stavio u pravu situaciju i oni su mu se odužili na najbolji mogući način. Posebno se izdvaja sjajni Puka Nakua. Tempirali su formu u pravo vreme i zasluženo su u plej ofu.

Baš težak meč za prognozu, no mi idemo sa Remsima. Razlog je prost, cela ekipa na čelu sa Šonom Mekvejom u dušu zna Džareda Gofa, a on je ključ. Opšte je poznato da se Gof ne snalazi najbolje pod pritiskom i to će biti ključ. Mišljenja smo da je Staford bolji kvoterbek i da ima sasvim pristojna oružja da napakosti odbrani Detroita.

Takođe, Detroit posle sto godina igra plej of i postoji mogućnost da će izgoreti večeras. Stadion će biti put, ali to ne znači nužno dobro. Pod pritiskom plej ofa situacija je totalno drugačija. Remsi su tu dosta jači i možda to bude donelo prevagu.

Kladionice ovde očekuju veliki broj poena, a mi ćemo se okušati sa timskim overom na Remse.

Predlog za klađenje: Remsi više od 23,5 1,78

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje