petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Dalas Kaubojsi – Sijetl Sihoksi – Najava utakmice

Na redu je da se odigra 13. kolo u NFL šampionatu, a čast da otvore isto imaće Dalas Kaubojsi i Sijetl Sihoksi. Prema kladionicama apsolutni favoriti su Kaubojsi. Njihova pobeda se plaća kvotom 1,25 dok je margina za poene postavljena na 47,5.

Ako pogledamo učinak ova dva tima jasno je što su ove kvote postavljene ovako. Kaubojsi u ovom trenutku imaju skor 8-3 i u seriji su od tri pobede u kojima su postizali po 30+ poena. Sihoksi sa druge strane dva vezana poraza i to u diviziji od San Franciska i Remsa. Ako je poraz od San Franciska donekle i bio očekivan, onaj protiv Remsa nije.

I da, kada sve sagledamo ovako kroz brojke Dalas jeste favorit, ali uvek ima ono ALI. Dalas činjenica pobeđuje, ali timove koji imaju negativan skor. To je tim koji maksimalno pregazi slabijeg protivnika, a protiv iole jače ekipe bude dosta teže. Igrali su dobar meč protiv Filadelfije, ali su izgubili. Pre toga su bili oduvani od strane San Franciska, a tesno je bilo protiv Čardžersa koji su krš zbog nesrećnog Stejlija.

Ova utakmica i nije tako bitna za Kaubojse, jer šansa da uzmu diviziju gotovo da ne postoji. Filadelfija ima sakor 10-1 , dakle dve pobede više. Kaubojsi će u plej of preko vajld karda, a tu imaju dve pobede prednosti u odnosu na ostatak lige.

Sijetlu mnogo bitnija utakmica. Imaju jako težak raspored i ovo „mora“ da se dobije, jer sledi još jedan meč sa San Franciskom koji verovatno gube. Sijetl je ekipa koja uvek igra na „nož“. Retko kada oni dobiju ubedljivo, ali isto tako retko kada gube ubedljivo.

Pit Kerol je stari lisac i znaće on kako da pripremi svoj tim. Dalas jeste favorit, tu nema spora, no ne bi nas začudilo da ovde zaškripi, jer ponavljamo nije im toliko bitna ova utakmice i konačno igraju protiv krštenog tima. Zbog toga uzimamo kontra hendikep, a dobra opcija je i timski over Sijetla, jer je margina niska.

Predlog za klađenje: H2 -10,5 1,70
Opcija 2: Sijetl više od 17,5+ 1,85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje