ponedeljak, 26. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

FK TSC / Najava utakmice protiv Vest Hema

BAČKA TOPOLA – Na TSC Areni će se u četvrtak 30. novembra od 19.30h,  odigrati još jedna značajna utakmica za klub. FK TSC u 5. kolu grupne faze Lige Evrope dočekuje engleski Vest Hem uz obećanje da će pred domaćom publikom dati maksimum i biti dostojan protivnik u ovom teškom duelu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je pred utakmicu protiv Vest Hema naglasio da njegova ekipa uvek ima velika očekivanje, bez obzira ko je protivnik i da su se za predstojeći duel pripremali studiozno, kao i za svaki drugi.

„Sigurno da nada postoji i dokle god ima šansi trudićemo se da osvojimo što bolji plasman i završimo kao treći. Koliko će to biti ostvarivo videćemo. Cilj nam je da se tome približimo već sutra i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o našem “prezimljavanju“ u Evropi“ kazao je Lazetić.

On je dodao da ekipa sada ima iskustvo iz prethodne utakmice protiv ovog rivala, u kojoj su bili dosta dobri defanzivno i uspevali da pariraju.

„Na prvoj utakmici smo dobar dugo bili jako dobri, vodili smo dvadesetak minuta  i nismo svesno bili defanzivni, nametnuli su nam se, iako nam je cilj bio suprotan i probaćemo što im duže pariramo. Ideja nam je da izađemo visoko i da sa loptom kontrolišemo igru. Imamo plan, ali znamo da ćemo morati budemo perfektni, da dobro branimo prekide i tako ostvarimo bolje šanse za rezultat.  Sa samopouzdanjem iz  utakmice protiv Partizana i zbog onoga što vidim na treninzima, verujem da će igrači biti još bolji sa loptom, da ćemo biti još opasniji u njenom posedu, pogotovu na svom terenu,“ rekao je Lazetić.

Lazetić je rekao da mu je veoma važno da ostanu dosledni svom stilu igre i da na njemu istraju.

„Rekao bih da smo u odnosu na Bragu u svim sledećim utakmicama napravili napredak, čak i protiv Frajburga kada smo lako i naivno gubili lopte i primali golove. To nam je bila sedma utakmica u tri nedelje i bez obzira na rotacije i tu leži jedan od razloga. Generalno, klubovi sa kojima igramo i način na koji smo se predstavili, ostavljaju prostor za zadovoljstvo. Evropske utakmice su nam pomogle da protiv Partizana i Zvezde budemo dobri. Još se privikavamo na intenzitet i način igre kakav je u Evropskim klubovima. Za sada nam dajem prelaznu ocenu i verujem da će posle preostale dve utakmice biti i bolja“, dodao Lazetić.

„Rezultate u Evropi ćemo svoditi kada odigramo i preostale dve utakmice. Ne treba zaboraviti sa kakvim klubovima se takmičimo i da klub sa najmanjim budžetom u nemačkoj ima osam puta  više sredstava od nas, pa poraz od 5:0 mora da se sagleda i iz tog ugla. Bez obzira na rezultat, ja sam generalno zadovoljan, uspeli smo da pariramo, bili smo svoji, a  momci su ostvarivali svoj maksimum“, zaključio je trener TSC-a.

Utakmica 5. kola Lige Evrope TSC-Vest Hem se igra u četvrtak 30.11.2023. od 18.45h na TSC Areni  u Bačkoj Topoli.   U 1. kolu, na Olimpijskom stadionu u Londonu, TSC je poražen od Vest Hema rezultatom 3:1.

Direktan prenos je obezbeđen Arena Premium 1.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

11000 Beograd

Mob:+381 63 811 31 62

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com


Za više informacija posetite website: https://www.fktsc.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje