nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dan favorita u Šangaju

Četvrti takmičarski dana u Šangaju je dan koji nije doneo mnogo akcije zbog kiše koja je napravila probleme organizatorima turnira. Ipak, u tom danu su na scenu stupili oni najbolji teniseri i imali veoma dobar dan. Gotovo svi favoriti su opravdali svoju ulogu i time pokazali da će na ovom turniru biti velike borbe.

Prvi je na teren bio Grk Stefanos Cicipas. Cicipas je blago rečeno razočarao u Pekingu gde je ispao odmah na startu, a ovde u Šangaju je pokazao da je taj poraz prošlost, jer je veoma lako savladao Australijanca Rinkija Hiđikatu sa 2:0, po setovima 6:4 6:2.

Brzinom svetlosti do druge runde stiže i finalista iz Pekinga Danil Medvedev. Mnogi smatraju da je Medvedev i najveći favorit za osvajanje turnira, a s obzirom kako je odigrao prvi meč ovde, takva razmišljanja su sasvim opravdana. Rus je veoma lako, za sat i po vremena savladao Čileanca Kristijana Garina. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:3 6:3.

I šampion iz Pekinga Janik Siner imao je dobar dan. Uz određene oscilacije je uspeo da savladao Amerikanca Markosa Girona sa 2:0, po setovima 7:6 (9:7) 6:2. Sve je rešeno posle prvog seta koji je bio intezivan. Kada je to pregrmeo onda je Siner lako rešio meč u dva seta.

Dobar dan za favorite zaokružio je drugi teniser sveta Karlos Alkaras koji lako dobija Francuza Gregorija Barera.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje