ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Danil Medvedev – Janik Siner – Najava finala u Beču

Pored finala u Bazelu igra se finale u Beču. Snage će odmeriti Danil Medvedev i Janik Siner. Kladionice su blagu prednost dale Medvedevu sa kvotom 1,70 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Biće ovo repriza finala iz Pekinga koje je Siner dobio posle dva taj brejka. Prilika da se Danil Medvedev revanšira svom rivalu za taj poraz.

Teško je zaista analizirati igru Medvedeva. Iz turnira u turnir oscilacije su prisutne i sve je na protivniku da li će to da iskoristi. U Šanagaju ga je dobio Korda, u Pekinu pomenuti Siner i sada je u finalu Beča. Igra kao igra nije loša, ali može on to bolje sigurno.

Siner sa druge strane nakon Pekinga igrao osminu finala u Šangaju gde ga dobija Šelton. Sa Šeltonom je igrao i na ovom turniru i čini se da mu je Amerikanac pružio možda i najveći otpor, uz Rubljova. Jako dobra i sigurna igra Sinera, nema šta.

Malo statistike:

– Medvedev u finalima ima skor 21:15. E sad, zanimljivo je da je mnoga finala igrao protiv Nadala i Đokovića. Konkretno, pomenuta dvojica su mu uzela šest titula i ako to oduzmemo ovaj skor bi bio mnogo bolji.

– Siner u finalima ima 10:3, a zanimljivo je da je dva od tri finala izgubio upravo od današnjeg protivnika.

Mi ćemo priliku pružiti Medvedevu, jer Rus u h2h duelima vodi sa 6-1. To finale koje je Siner dobio bilo je njegovo najbolje i rešeno je bukvalno na jednu loptu u dva taj brejka. Medvedev u tom meču nije pretrpeo brejk i prosto je bio slabijih nerava. Danas će verujemo biti dodatno motivisaniji, a sumnjamo da Siner može odigrati bolje od onog što je igrao u tom finalu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje