nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hubert Hurkač – Feliks Ože Alijasim

Danas je na programu finale ATP turnira u Bazelu. Za veliku titulu igraju Poljak Hubert Hurkač i Kanađanin Feliks Ože Alijasim. Blaga prednost od strana kladionica ide Hurkaču, koji je postavljen za favorita sa kvotom 1,65. Margina za gemove je postavljena na 22,5.

Hurkač je u ovom trenutku ako bi gledali formu top 5 teniser na svetu. To ne treba da čudi, jer ovi dvoranski uslovi pogoduju njegovoj igri. Poljak ima moćan prvi servis i to mu donosi mnogo toga. MOže maksimalno da skraćuje poene, što agresivnim vinerima, što igramo na mreži. Titula iz Šangaja očigledno nije bila iznenađenje, jer je ovde igrao zaista dobro uz određene padove u igri kojima su skloni svi teniser. Takođe, ne treba zaboraviti da je Poljak u igri za završni masters u Torinu.

Ako Hurkačevo finale nije iznenađenje Feliksovo svakako jeste. Kanađanini igra možda i najgoru sezonu u karijeri od kada je na ATP turu. Ispao je veoma često u prvim rundama Feliks, samopouzdanje je palo nisu, pa je ovaj plasman u finale iznenađenje, barem u našim očima. I ovde u Bazelu je imao sreće sa žrebom, jer je igrao protiv skromnih igračima. Naravno, ništa mu se ne oduzima, ali treba biti realan.

Malo statistike:

– Hurkač u dosadašnjem delu karijere ima osam odigranih finala. Sedam ih je osvojio.
– Hurkač u finalima ima 4 over na današnjoj margini.

-Feliks u finalima ima skor 5-9, s tim što treba napomenuti da je uz prvih osam doživeo isto toliko poraza.

– Feliks u finalima ima samo dva overa na današnjoj margini.

Ako bi gledali formu, prikazanu igru i momentim prednost mora da ide Hurkaču.

Predlog za klađenje: Pobeda Hurkača 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje