petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Danski klub formira „dream-team“

Danski prvak – Olborg ima zaista velike ambicije u narednim sezona, a to i potvrđuju dovođenjem zaista sjajnih pojedinaca.

Nedavno su potvrdili da će od leta 2022. godine njihov novi član postati – Mikel Hansen, dok su sada od naredne sezone obezbedili „usluge“ reprezentativca Islanda – Arona Palmarsona.

30-godišnji levi (srednji) bek je sa upravom danskog tima potpisao trogodišnju saradnju, a dolazi iz redova španskog kluba – Barselone za koji nastupa od 2017. godine.

 

„Ovo je za nas ogromna stvar, jer smo uspeli da dovedemo igrača takvog kalibra kakav je Aron. On je jedan od apsolutno najboljih igrača na svetu i sa velikim ponosom smo uspeli da dovedemo Arona u Olborg. Naravno, imamo velika očekivanja da on može da pomogne dalji razvoj naše ekipe i da nam pomogne da dostignemo naše ogromne ambicije“, rekao je direktor kluba, Jan Larsen.

Prava „rukometna groznica“ trenutno vlada u Olborgu o čemu dovoljno govori podatak da su sezonske karte za narednu sezonu prodate u roku od svega 48 sati.

PHOTO: Aalborg Håndbold

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje