četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Debakl Zvereva u Majamiju, Rud i Rune lako do treće runde

U noći izmneđu petka i subote Majmi je bio teniska prestonica. Na terenu su bili najbolji igrači sveta. Neki su mogli biti zadovoljni, a neki i ne.

Najneprijatnije iznenađenje je poraz Nemca Aleksandera Zvereva. Zverev se ove godine vratio tenisu nakon operacije skočnog zgloba i čini se da se još traži. Zverev je u drugoj rundi Majamija pretrpeo težak poraz od Japanca Tara Danijela. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:0 6:4.

Kao što i sam rezultat prikazuje očajna partija Zvereva, a zasluge za to svakako moraju otići Danijelu. Japanac je u prvom setu apsolutno izdominirao i prvi set osvojio sa maksimalnih 6:0.

Zverev je pokazao nešto više u drugom setu, ali nedovoljno za preokret. Upisao se na semafor, a onda u petom gemu bez osvojenog poena izgubio svoj servis i to je bilo dovoljno da Danijel privede meč kraju. Danijel će u trećoj rundi igrati protiv Finca Emila Rosuvorija.

Od nosioca igrali su još Kasper Rud i Holger Rune i obojica su prošli u narednu fazu turnira. Rud je savladao Belorusa Ilju Ivašku sa 2:0, po setovima 6:2 6:3. dok je Rune bio bolji od Mađara Martona Fučoviča sa 6:3 7:5.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje