četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Lajović dobio Kresija, treća sreća protiv Alkarasa?

Srpski teniser Dušan Lajović čini se da polako vraća formu koja mu je donela status top 30 igrača. Lajović se plasirao u treću rundu Indijan Velsa nakon što je savladao domaćeg tenisera Maksima Kresija. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:4 7:6 (8:6).

Kada vam je rival igrač poput Kresija zna se da će meč biti težak. Amerikanac je veoma nezgodan protivnik pre svega zbog ubojitog servisa, no Lajović je bio spreman za to i položio je sve testove. U prvom setu je strpljivo sačekao svoju šansu koja je došla u devetom gemu i napravio brejk. Usledio je veoma težak gem u kojem je spasio brejk lopte i to je bila naznaka da će Lajović odigrati dobar meč.

Nakon osvajanja prvog seta Lajović gubi servis, ali se nije predao. Ponovo je ušao u siguran mod, osvajao svoje servis gemove i čekao da kod protivnika stane servis. To se dogodilo u devetom gemu kada je oduzeo protvniku servis, a da ovaj nije osvojio poen. Otišlo se u taj brejk i tamo je Lajović bio jačih nereva, te je osvojio taj deo igre rezultatom 7:2.

Lajovićev protivnik u trećoj rundi biće Španac Karlos Alkaras. Biće to njihov treći duel ove sezone i prilika da se Lajović revanšira Špancu za poraze u Buenos Airesu i Rio de Ženeiru.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje