četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Defanzivac Vest Hema, prešao u redove Hofenhajma!

Havard Nordtveit, centralni defanzivac prešao je iz redova Vest Hema u redove Bundesligaša ekipe Hofenhajm, vrednost transfera procenjuje se na 2,3 miliona evra.

Nordveit je rođen u Norveškoj, a karijeru je počeo u Haugesundu, odakle prelazi u Arsenal još 2007. godine kao 17-godišnjak. Slat je na pozajmice u Salmanku, Lilestrem i Nirneberg, da bi 2011-te potpisao ugovor sa Menhengladbahom kao slobodan igrač, za ovaj tim odigrao je u narednih 5 sezona, 187 mečeva, postigao 12 golova uz 11 asistencija. Usledio je prelazak u Vest Hem, gde je ovaj igrač odigrao 21 meč. Za selekciju Norveške, nastupao je 32 puta i postigao 1 gol.

O prelasku u Hofenhajm je rekao: ,, Ako pogledate moju karijeru, očigledno je da poznajem Bundesligu jako dobro zbog mog igranja u Gladbahu i ubeđen sam da ću doprineti kvalitetu Hofenhajma, kako se nadaju u mom novom klubu. Stil igre Hofenhajma i direktor Aleks Rosen, kao i trenr Julian Nagelsman, ubedili su me da dođem u ovaj klub, i to su bili najvažniji faktori za ovakvu moju odluku“.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje