ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Desiće se i to, „Velika četvorka“ zajedno na Lejver kupu!

Lejver kup već nekoliko godina privlači najbolje igrače sveta, a ovogišnji će biti baš poseban. Naime, popularna „Velika četvorka“ koju čini Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer i Endi Mari igraće u istom timu, timu Evrope.

Laver Cup on Twitter: „The Big 4 are in for London. Djokovic will join Nadal, Murray and Federer as teammates to defend the Laver Cup on Team Europe at The O2. https://t.co/VoMFTBLsM3“ / Twitter

Lejver kup je takmičenje koje je pokrenuo Rodžer Federer i igra se u od 23. do 25 septembra. Ove godine turnir će se igrati u londonskoj „O2 Areni“.

Đoković se oglasio povodom okupljanja „stare garde“:

Uzbuđen sam zbog povratka u Tim Evrope. Ovo je jedino takmičenje u kojem igrate kao tim sa momcima protiv kojih se uglavnom takmičite. Igrati sa Rafom, Rodžerom i Endijem – tri moja najveća rivala – biće stvarno jedinstven trenutak u istoriji našeg sporta„, izjavio je Đoković.

Selektor Tima Evrope legendarni Bjern Borg biće na slatkim mukama, a na okupljanje „Velike četvorke“ imao je šta da kaže:

Nisam mogao ni da zamislim da imam četiri ikone našeg sporta u jednom timu. Znam da oni shvataju važnost ovog trenutka i da će biti spremni. Svake godine naš cilj je da pobedimo. Sa njima… Sviđaju mi se naše šanse“.

Tim Evrope treba da dobije još dva člana, a za Tim Amerike koji vodi Džon Mekinro igraće Feliks Ože Alijasim, Dijego Švarcman i Tejlor Fric. Preostala tri člana tima će se naknadno odrediti.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.theo2.co.uk/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje