četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Beretini sa ivice ambisa do polufinala u Gštadu

Italijanski teniser Mateo Beretini plasirao se polufinale turnira u Gštadu. Beretini je posle velike borbe i preokreta savladao Španca Pedra Martinesa rezultatom 2:1, po setovima 3:6 7:6 (7:5) 6:1.

Jako teška pobeda za Beretinija koji je bio na ivici poraza. Martines je igrao gotovo savršen tenis sat i po vremena, ali nije iskoristio svoje šanse. U prvom setu ključan je bio četvrti gem kada je Martines napravio brejk i sačuvao prednost do kraja.

U drugom setu serveri rade fenomenalan posao. Nije viđena brejk lopta i u skladu sa tim igrao se taj brejk koji je ujedno bio i prekretnica meča. Martines je imao neverovatnih 5:1 uz jedan servis, ali je dozvolio Beretiniju da se vrati i potpuno preokrene taj brejk u svoju korist.

Očekivano, nakon gubitka taj brejka koji je maltene bio njegov, igra Martinesa se potpuno raspala. Beretini je to znao da iskoristi i sa tri brejka lako privede meč kraju.

Beretini će za plasman u finale igrati protiv Austrijanca Dominika Tima, dok će u drugom polufinalu snage odmeriti Kasper Rud i Albert Ramos Vinjolas.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje