subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

DETRIOT LIONS – TAMPA BAY BUCCANEERS – NAJAVA MEČA

Došli smo do samog kraja regularnog dela NFL šampionata. Ovo je period kada je zaista teško nešto pogoditi, jer ekipe koje nemaju šanse za play off igraju promenljivo, a favoriti nisu efikasni kao na početku sezone. Prošlo kolo je bilo katastrofalno loše, ali ova nedelja će sigurno biti bolja.

Ovaj vikend otvaramo duelom između Detroit Lionsa i Tampa Bay Buccaneersa. Kladionice su postavile Buccaneerse za favorite, ali ludost je igrati na njih konačan ishod, jer ne znate u kakvom će raspoloženju biti Jameis Winston.


Detroit Lionsi:

Lionsi su u užasnoj seriji od šest poraza. U nekim ranijim najavama govorili smo da je to najmaleroznija ekipa u ligi, a maler ih nije zaobišao ni ove sezone. Igrali su Lionsi odličan fudbal do tog famoznog meča protiv Green Baya. U tom meču su bili bolji, ali sudije su svojim odlukama direktno uticale na ishod meča i tu se sve okrenulo. Usled poraza počele su da se ređaju povrede i slobodno se može reći da Lionsi poslednjih nekoliko utakmica igraju sa drugim, ili čak trećim timom.

Koliko su povrede uzele maha pokazuje činjenica da Lionsi koriste svog trećeg kvoterbeka sa rostera, jer su se Matthew Stafford i Jeff Dieskel povredili i za njih je sezona vrlo verovatno gotova.

Ipak, i porer svih nedaća koje su ih zbile, Lionsi igraju sasvim solidno i može se reći da su konkurentni u svim mečevima.


Tampa Bay Buccaneers:

Tampa igra onakako kako se od njih očekuje. Kada nema pritiska ovaj tim igra kao u transu i zaista ih je lepo gledati. Jameis Winston je čini se uspeo da se konsoliduje sa svojom „prodajom“ lopte i to se normalno odrazuje na rezultat. Tampa je u poslednjih pet mečeve zabaležila četiri pobede, a taj jedini poraz su doživeli od New Orleansa, top 3 ekipe u celoj ligi.

Napad kroz vazduh radi savršeno, odbrana se nekako nosi sa pritiskom i Tampa igra odlično, na poen više kao i uvek do sad.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Kladionice se očigledno boje ovog meča pa su postavile marginu od samo 46 poena. Ovaj strah je prouzrokovan nešto lošijim napadačkim partijama Lionsa, ali sve to ima svoju začkoljicu. U prethodna dva duela, Lionsi su igrali protiv Vikingsa i Bearsa, a to su divizijski derbiji. Oba tima se bore za play off pa je za očekivati da se ruki QB Blaugh odigrati nešto lošije.
Ipak, ko je gledao te mečeve mogao je da vidi da on nije toliko loš i da ima potencijala. Lionsi su protiv Bearsa dali 20 poena, a protiv Vikingsa 7. Taj meč protiv Vikignsa je trebao biti zanimljiviji, a zbog grešaka u crvenoj zoni Lionsi su imali ovako mali broj poena.

Poenta cele priče jeste da Tampa nema tako jaku odbranu i da nema imperativ dobrog rezultate. Lionsi će imati mnogo više prostora za osvajanje terena, a uvek se mogu osloniti na to da će Winston pokloniti barem jednu, ili čak dve lopte.

Ako pogledate rezultate Tampa u poslednje vreme dolazimo do sledećih broji:

Tampa Bay – Indianapolis 38-35
Jaskonsville – Tampa Bay 11-28
Atlanta – Tampa Bay 22-35
Tampa Bay – New Orleans 17-34
Tampa Bay – Arizona 30-27

Kao što se da videti, poena uvek ima kada igra Tampa i za očekivati je da Lionsi odigraju dobar meč iz napadačke perspektive na svom terenu.

Oba tima gaje pas igru, odbrane su dosta slabiji deo tima, i ovih sedam tačdauna je više nego prihvatljivo za odigrati.

Predlog za klađenje: Više od 46,5 poena 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografije preuzeta sa linka: https://pixabay.com/photos/football-field-football-games-78394/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje