petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Detroit Lajonsi – Grin Bej Pekersi – Najava meča

Dan zahvalnosti u Americi tradicionalno donosi tri meča u okviru NFL lige. Ko voli američki fudbal sigurno će pratiti današnje mečeve. Program otvaraju Detroit Lajonsi i Grin Bej Pekersi. Detroit je tradicionalno aktivan na Dan zahvalnosti i posle dugo vremena digao se veliki hajp oko njih.

Danas su ih kladionice postavile za favorita sa kvotom 1,25 dok je margina za poene postavljena na 45,5.

Kao što smo rekli, veliki se hajp digao oko Detroita. A kako i ne bi kada Detroit posle mnogo mnogo godina ima skor 8-2. Navijači Detroita se ne sećaju kada je to poslednji put bio slučaj. Den Kembl je odradio sjajan posao sa Detroitom. Od tima koji je bio ruglo NFL lige napravio je da to bude ratni stroj pun samopouzdanja. Prošle godine su bili jako blizu plasmana u plej of,no nedostatak iskustva, ali i samopouzdanja je uticao na to da Detroit gubi utakmice koje je trebao da dobije. Prošlonedeljna pobeda Detroita nad Čikagom je pokazatelj da su se i te stvari promenile. Bila je to možda i najgora utakmica Džareda Gofa od kada je došao u Detroit, no pronašli su put do pobede i na tome im svaka čast.

Grin Bej sa druge strane kuburili kuburi. Odlazak Arona Rodžersa se naravno oseća. Mlađani Džordan Lov ne može da popuni prazninu koju je Rodžers ostsavio, no to niko i ne očekuje. Grin Bej je velika franšiza i čelni ljudi ovog tima su svesni da je neophodno vreme. U ovom trenutku su na skoru 4-6 no i sa takvim skorom usled nešto slabije konkurencije u NFC-u šanse za plej of su tu. U ovaj meč ulaze sa pobedom protiv Los Anđeles Čardžersa, a gde mogu imati veći motiv osim na stadionu divizijskog rivala.

Što se samog meča tiče mi ovde vidimo jedan debeli over. Ima nekoliko razloga. Prvi je očajna partija Džareda Gofa protiv Čikago Bersa. Na tom meču Gof je ček tri presečena dodavanja uz jedan fambl koji nije njegova krivica. Dakle, Detroit je imao čak četiri izgubljene lopte i uprkos tome je uspeo da spakuje 31 poen. Zaista sumnjamo da že Gof ponoviti tako lošu partiju kada su izgubljene lopte u pitanju. Po svim napadačkim parametrima, Detroit je u samom vrhu NFL lige i nema sumnje da će na svom terenu, maksimalno ishajpovani imati želju da pregaze Grin Bej.

Grin Bej ovde nema šta da izgubi. Prateći njihove mečeve stiče se utisak da se Džordan Lov polako opušta. Naravno, pritisak je sve manje pa mu je i lake, ali ne možemo se oteti utisku da je na poslednje tri utakmice imao 40, 40 i 26 pokušaja dodavanjem. Ovaj poslednji meč je bio BO protiv Remsa. Grin Bej ima problema sa povređenim igračima u bekfildu i sve što im ostaje je napad kroz vazduh. S obzirom da odbrana Detroita vrši veliki pritisak, ne preostaje mu ništa drugo nego da se brzo oslobađa lopte.

Sve u svemu, uzdamo se u dosta bolji meč Gofa koji igra veoma dobro tokom cele godine, a ako on bude na nivou i Džordan Lov će morati da potegne iz svog oružja.

Predlog za klađenje: Više od 45,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje