petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Detroit Lajonsi – San Francisko 49ersi – Najava meča

Konačno je startovala i nova NFL sezona. Ove sezone pokušaćemo mnogo ozbiljnije da se posvetimo ovom sportu, pre svega iz ugla klađenja. Gledaćemo da smanjimo broj opklada, ali da prolaznost bude što veća. Ovaj sport je veoma pogodan za klađenje, jer nema mnogo prostora za kalkulacije i svaka utakmica je bitna.

Ovu sezonu otvaramo utakmicom u kojoj će snage odmeriti Detroit Lajonsi i San Francisko 49ersi. Apsolutni favoriti za pobedu su 49ersi čija se pobeda plaća kvotom 1,25, dok je margina za poene postavljena na 47,5.

Mi se apsolutno slažemo sa postavkom kvota i idemo u tom smeru.

Detroit je u rasulu. Po svim šavovima se taj tim raspada i samo nam je žao onih navijača koji su baš lojalni ovom timu. Kada smo pročitali da je GM sebi dozvolio da ne rešo problem oko kikera za novu sezonu onda nam je bilo jasno koliko je stanje loše. Da, dobro ste pročitali, Detroit nema kikera za novu sezonu. Ko će im šutirati fild golove i extra poene to samo oni znaju.

Sve oko Detroita je jedna ruina. Doveli su Džareda Gofa koji je tu čisto da odradi sezonu, ili dve i onda oni moraju draftovati. Gof je bivši kvoterbek, jer čim ga Remsi nisu hteli pitanje je da li će ga hteti neka druga ekipa. Jako limitiran kvoterbek koji mora da ima sistem oko sebe, a sistema u Detroitu nema.

Odbrana Detroita je bila jedna ruina prošle sezone, a tako će biti i ove. Evo malo statistike.

– Detroit je najgora odbrana lige koja je prošle sezone u proseku dozvoljavala 32,4 poena i 419,8 jardi po utakmici.

– Detroit je 30 odbrana lige po branjenju pasa koja je u proseku dozvoljavala 284,9 jardi.

– Detroit je 28. odbrana lige kada je trčanje u pitanju. Oni su u proseku dozvoljavali 134,9 jardi po utakmici.

– Detroit je top 5 najgora odbrana po broju naprevljenih kazni. Prošle sezone su napravili 103 kazne i poklonili protivniku 797 jardi.

Nešto slično se očekuje i ove sezone.

San Francisko sa druge strane ima veoma lak raspored. Šenehan nije još rekao ko će biti startni QB, a izvesno je da će to biti Garopolo koji igra poslednju sezonu za 49erse i sledeće nedelje na scenu stupa Lens. Ne verujemo da će rizikovati Šenahan sa njim, jer je prošle sezone odigrao malo utakmica na koledžu.

San Francisko je sada zdrav. Imaju brutalnu odbranu, brutalnu trkačku ekipu i mislimo da će na svim nivoima da razvale jadne Lajonse koji ni kikera nemaju.

Predlog za klađenje: San Francisko više od 27,5
Opcija 2: Pobeda San Franciska sa 8 i više poeana razlike

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje