sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Diego Schwartzman – Marco Cecchinato – NAJAVA FINALA U BUENOS AJRESU

U velikom finalu turnira u Buenos Ajresu snage će odmeriti domaći igrač Dijego Švarcman i Italijan Marko Ćekinato.

Kladionice su počele da obaraju kvotu na pobedu Italijana, a mi ćemo pokušati da odigramo kontra njih, jer ima mnogo razloga.
Apsolutno nam je jasno zbog čega su kladionice počele da obaraju kvotu na pobedu Italijana. One idu na kartu umora koji Švarcman sigurno oseća, jer je uporedo sa singlom igrao i dubl mečeve. Juče je igrao neverovatan duel protiv Dominika Tima kojeg je uspeo da pobedi posle dva i po sata efektivine igre. Najveća ironija je ta što su upravo Dominik Tim i Dijego Švarcman igrali kasnije u dublu i plasirali se u finale. Jasno je nama da je Švaracman potrošio mnogo energije, ali to neće biti ključan faktor u ovom meču.

Švarcman je nevertovatno fizički pripremljen igrač. Kada ste šljakaš fizička sprema mora biti na nivou, a kod njega to jeste slučaj. Upravo je fizička sprema jedan od aduta Švarcmana, jer on time nadomešćuje svoje „fizičke nedostatke“ (visina). Posle Davida Ferera najveći borac u svetu tenisa i zato je toliko jak na šljaci.

Druga stvar zbog koje bi igrali na Švarcmana je publika. Argentinci navijaju kao da se igra fudbalski meč, a ne teniski. To je na svojoj koži najbolje osetio Dominik Tim kome je u pojedinim trenucima bilo i neprijatno. Bilo je tu provokacija, nesportskog ponašanja, ali i to je deo igre. Domaći teren će imati svoj pun značaj u ovom meču, a Švaracman zna da se hrani energijom koju mu publika šalje. Adrenalin će kao i uvek raditi svoje, jer je ovo ipak finale i zato ne verujemo da umor može da utiče na Švarcmana.

Još jedna bitna stvar za ovaj meč je igra Ćekinata koje jeste bila dobra, ali on je toliko imao sreće sa žrebom da je to prosto neverovatno. Odigrao je dva meča protiv potpunih anonimusa, a meč koji bi trebao da mu bude neka prepreka odigrao je protiv Gvida Pelje koji je odigrao 9 mečeva u 12 dana. Pelju je slomio umor, a mora se istaći da Ćekinato još uvek nije naišao na pravi test. Neverovatno je sa kojom lakoćm je osvajao svoje gemove, i večeras će njegov servis biti na pravom ispitu, jer je Švarcman odličan defanzivac.

Protiv njega svaki poen mora da se zaradi, a Ćekinatu sigurno neće biti lako kao u nekim prethodnim mečevima..

U Argentini se ne može igrati protiv Argentinca. Zaista, ona publika iz vas izvlači maksimum, a Švarcman će sigurno „izginuti“ na terenu ne bili došao do pobede. Osim tog umora koji ne bi trebalo da predstavlja problem, Švarcman je za nas bolji igrač od Ćekinata na šljaci, i mi ćemo njemu ukazati poverenje.

Predlog za klađenje: Pobeda Švaracman 1,65 Maxbet


Napominjemo da je ovo samo naš predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje