subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Đere pao u maratonu

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u finale turnira u Kicbilu. Na njegovom putu se isprečio domaći teniser Dominik Tim. Austrijanac je posle maratonske bitke koja je trajala preko tri i po sata slavio sa 2:1, po setovima 6:7 (3:7) 7:5 7:6 (10:8).

ATP Tour on Twitter: „Special scenes in Kitzbuhel 🥹 The moment @domithiem reached his fourth ATP Tour final on home soil! #GeneraliOpen https://t.co/TLYWJe9PIV“ / X

Neverovatan meč viđen je u Kicbilu. Đere je bio nadomak pobede, ali falio je onaj završni udarac. Odigrao je Đere savršen prvi set, a u drugom u dva navrata imao višestruke brejk lopte da prevagne meč na svoju stranu. Sve je to iskusni Tim odbranio i svoju prvu priliku u 11. gemu uspeo da iskoristi i napravi brejk koji mu donosi izjednačenje.

Kvalitet meča nije opao u završnici meča iako je meč ušao u treći set. Obojica su servirali veoma dobro s tim što je Đere ponovo propuštao šanse. Ponovo je u dva navrata imao višestruke brejk lopte, a posebno će ga boleti one iz 12. gema koje su ujedno bile i meč lopte.

Na kraju meč je rešen u taj brejku što je bilo i najrealnija s obzirom na prikazano. U igri nerava presudilo je iskustvo Tima koji je svoje šanse iskoristio i na kraju zasluženo ide u finale.

U velikom finalu Tim će igrati protiv Argentinca Sebastijana Baeza.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje