ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Đoković i dalje u žrebu Indijan Velsa, čeka se dozvola za ulazak u SAD

Srpski teniser Novak Đoković i dalje se nalazi u žrebu mastersa u Indijan Velsu, ali je njegov nastup pod znakom pitanja. Srpski teniser je saznao imena potencijalnih rivala, ali prvo mora da sačeka odluku Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) o dozvoli za ulazak u SAD s obzirom da nije vakcinisan.

Ako nekim slučajem bude dobio dozvolu da igra Đokovic ce kao drugi nosilac biti slobodan u prvom kolu. Prvi protivnik će mu biti bolji iz duela Tomson/Gofan. Nakon toga u trećem kolu postoji mogućnost da snage odmeri sa velikim prijateljem Endijem Marijem. U Đokovićevoj polovini žreba između ostalog nalaze se još Mateo Beretini, Marin Čilić, Feliks Ože Aliasim, Aleksander Zverev i Andrej Rubljov.

Od ostalih srpskih tenisera u glavnom žrebu se nalaze još Dusan Lajović, Filip Krajinović, Miormi Kecmanović i Laslo Đere. Volja žreba je bila takva da će u prvoj rundi snage odmeriti Lajović i Krajinović. Kecmanović će u prvoj rundi igrati protiv kvalifikanta, dok Đere će u prvoj rundi igrati protiv Korejca Son Vua Kvona.

Masters u Indijan Velsu igra se od 10. do 20. marta, a nagradni fond iznosi 8,5 miliona dolara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje