ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Đoković „slomio“ otpor Griekspora za četvrtfinale Pariza

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Parizu. Đoković je na dosta teži način nego što se očekivalo savladao Holanđanina Talona Griekspora. Rezultat je bio 2:1, po setovima 4:6 7:6 (7:2) 6:4.

Izuzetno zahtevan meč za Đokovića. Prvi teniser sveta je dobro ušao u meč, prvi došao do brejka i činilo se da problema neće biti. Do rezultata 4:2 sve je bilo idealno, a onda je neočekivano Griekspor napravio seriju od četiri vezana gema i na sveopšte iznenađenje došao do 1:0 u setovima.

Trebalo je Đokoviću malo vremena da sve to procecuira i za to vreme Griekspor je nastavio u istom stilu. Holanđanin je bio neprikosnoven u svojim servis gemovima i Đoković je to pratio. Na kraju, drugi set je rešen u taj brejku koji Đoković igra bez greške i dobija ga rezultatom 7:2.

Očekivano, nakon toga dolazi do pada u igri Griekspora. Đoković je to prepoznao i brejkom u petom gemu dolazi do brejka. Drami tu nije bilo kraja, jer se Griekspora nije predao. U osmom gemu vraća brejk, ali na njegovu žalost Đoković uzvraća ribrejkom i zatvara meč.

Naredni rival Đokovića biće bolji iz duela Rune/Altmajer.

Ostali rezultati:

Dimitrov – Bublik 6:2 6:2
Rubljov – Van de Zandšulp 6:3 6:3
Hačanov – Safiulin 4:6 6:4 6:2
Cicipas – Zverev 7:6 (7:2) 6:2
Hurkač – Serundolo 6:4 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje