četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dobio je novi ugovor

Reprezentativac Nemačke – Marsel Halstenberg neće promeniti klupsku sredinu, otkako je ugovorio produžetak saradnje sa aktuelnim klubom – RB Lajpcigom.

30-godišnji defanzivac je sa „Crvenim bikovima“ potpisao novi ugovor u trajanju do 30. juna 2024. godine, dok mu je predhodni isticao na kraju ovog meseca.

„Zaista sam srećan što je moja budućnost sada odlučena i što ću ostati u Lajpcigu. Ovaj grad i ovaj klub postali su mi drugi dom. Tokom prošle godine, u kojoj sam morao da se nosim sa nekim teškim stvarima na ličnom planu i oporavljam se od povreda, svi su me u potpunosti podržavali i jasno stavili do znanja da ću u budućnosti ponovo imati priliku da igram za RB Lajpcig. To se pokazalo i u drugoj polovini sezone. Do sada sam ovde proveo sedam sjajnih godina, a titula DFB-Pokalu je bila šlag na torti. Nikada neću zaboraviti ovaj uspeh i daće nam malo dodatne motivacije za dalje. Gladan sam za još uspeha i učiniću sve što mogu u budućnosti da nam pomognem da ostvarimo svoje ciljeve“, kazao je nemački fudbaler.

Halstenberg je od 2015. godine deo RB Lajpciga za koji je do ovog momenta odigrao tačno 200 utakmica.

 

Prethodna vest
Sledeća vest

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje