četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dobre vesti za Totenhem uoči utakmice protiv Ajntrahta

Krilo Totenhema Dejan Kuluševski nastavio je sa treninzima i blizu je povratka na teren, dok se Lukas Mura potpuno oporavio i mogao bi da igra protiv Ajntrahta iz Frankfurta u Ligi šampiona, rekao je menadžer Antonio Konte na konferenciji za novinare pre meča. Kuluševski nije igrao za Sparse od kada je prošlog meseca zadobio povredu tetive na dužnosti u švedskoj reprezentaciji, a Moura je takođe dugo bio van terena zbog problema sa listovima.

Mislim da je Deki skoro spreman. Juče je imao magnetnu rezonancu i rezultati su pozitivni, ali je rano da se igra sutra jer postoji rizik od 5 odsto. Ne želim da rizikujem jer je Deki važan igrač za nas. Mislim da će moći da igra protiv Evertona u subotu„, prokomentarisao je Konte .

Ovaj 22-godišnjak je bio ključna figura u napadu Totenhema , sa tri asistencije i golom u svim takmičenjima ove sezone. Pobeda protiv Ajntrahta kod kuće pomeriće Totenhem za korak bliže plasmanu u 16 ​​finala.

Teško je svima, igrati svaka tri dana. Moramo da upravljamo situacijom na najbolji mogući način. Moraju da postoje rotacije, ali u isto vreme su nam potrebni rezultati, jer inače ima kritika„, dodao je Konte .

Kapiten Totenhema Hari Kejn nada se da će konačno otvoriti svoj rekord u Ligi evorpe ove sezone.


“To je zaista važna utakmica. Naravno, sa lične tačke gledišta, želim da postignem gol u svakoj utakmici. Nadam se da ću moći da postignem gol uveče. U Premijer ligi imam osam golova u devet nastupa i voleo bih da postignem gol. u Ligi šampiona„, rekao je Hari Kejn .

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje