sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup: Poeni igrača (12. Oktobar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz

Otvarati do 20:00


Y. Ferrell (Cedevita) alt 12.5+, na manji ulog 14.5+ na 1.85 – postigao 12pts

Meč na kojem bi trebalo da pršti od poena (oko 164 poena se očekuje), i duel iz prošlosezonske nokaut faze gde je Bursaspor savladala tada favorita Cedevitu.

Od prošle sezone roster domaćih se malo izmenio, te je sada primarnu ulogu nosioca igre od Jake Blažića preuzeo Yogi Ferrell. Uz Yogia, tu su Adams i Harrison od koji se očekuje sa bekovskih pozicija dosta poena.

Ferrell je odlično ušao u prva 2 meča ABA lige i postigao 17 i 21 poen, ali je imao izuzetno dobar šut. Zato se mi pribojavamo da ovaj meč ne bude takav gde neće pogoditi mnogo šuteva, pa ipak predlažemo na normalan ulog alternativnu marginu, a po normalnoj kvoti niži ulog.

Yogi je u prva 2 meča ABA lige imao procente od 67% i 57%.

Prošle sezone je u 2 meča protiv Bursaspora ubacivao 19 i 20 poena, te ne vidimo razlog da i danas ne prebaci marginu jer igra protiv istog protivnika (Derek Needhama).


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje