četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dobro poznato lice u Lučanima

Loše je Mladost počela prolećni deo sezone.Na 8 utakmica samo 3 osvojena boda. Pali su na 16to mesto sa samo 1 bodom više od Radnika iz Surdulice koji je u zoni ispadanja.

Takva situacija je upalila sve “ lampice “ u klubu u moralo se reagovati, a reagovali su i to kako su reagovali. Kada se tim nalazi u krizi u zoni ispadanja samo dva čoveka mogu da vas spasu, a to su Nenad Lalatović i i Milorad Kosanović. S obzirom da je prvi otišao u tabor drugog davljenika,Mladosti iz Novog Sada, logično da je sve spalo na jedno ime.

Mladost je za trenera prvog tima promovisala Milorada Kosanovića. Trenera sa ogromnim iskustvom. Trenera koji je vodio skoro sve timove u ligi i trenera koji zna kako stoje stvari u našoj ligi. Ako im on ne pomogne što svojom harizmom,što znanjem,niko neće.

Na promociji Kosanović je izjavio sledeće:

Nisam došao ovde samo zbog toga što poštujem ljude koje vode Mladost. To je klub koji je poslednjih petnaestak godina svetlost  u tami normalnog fudbala u Srbiji. Malo mesto, mali klub, bez ikakvih potresa traje godinama. Mladost je pravila igrače i pokazivala put kojim putem da idu. Greh bi bilo dići ruke od ovog kluba“

Povodom jako loših rezultata tima u 2023 godini Kosanović je izjavio:

Rezultati su plod igre, ako nemaš rezultate u kontinuitetu, onda znači da nešto ne radiš dobro. To moramo da promenimo. Sada nije vreme da se radi i priča, video sam na dosadašnjim utakmicama da ekipa poslednjih pola sata bukvalno stane. Nema igre, nema trčanja.Ne stojimo dobo u poslednjoj liniji. Stalno ulazimo u probleme. Teško je iz toga izaći u tranziciju. Moramo da uradimo sve, samo da ne napravim glupost i previše da ih opteretim. Treba da podigu nivo fizičkog resursa na drugi nivo. Igru ćemo usput da nameštamo. Ima mnogo posla, zato sam i došao“.

U naredna dva kola Mladost se sastaje sa Novim Pazarom i Napretkom iz Kruševca,timovima koje je Kosanović vodio i u čije je funkcionisanje itekako upoznat,što će zasigurno biti prednost.

Nema šta,očekuje nas sjajna završnica lige ,kako u borbi za drugo mesto,tako i u borbi za opstanak.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje