subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin oborio rekord lige!

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Nordost

🇩🇪 19:00 Altglienicke – Babelsberg

TIP:1&2+ (1.60)

Altglienicke je najprijatnije iznenađenje ove sezone. Nakon remija sa Halberstadt-om 25. januara (1:1), Altglienicke je vezao 7 uzastopnih pobeda bez primljenog gola i tako oborio rekord Regionallige, pobedom u prošlom kolu nad Chemnitzer-om.

Regionalliga je uvedena 2012 godine, od tada 5 klubova su na listi od 6 vezanih pobeda bez primljenog gola TSG Neustrelitz (2013/14), 1. FC Magdeburg (2014/15), FSV Zwickau (2015/16), SV Waldhof Mannheim (2017/18) i SSV Ulm (2021/22). Međutim Altglienicke je popeo rekord lestvicu više.

Sjajnom igrom uključili su se u trku za direktnu promociju. Trenutno zauzimaju 3. poziciju sa osvojenih 45 bodova, 6 bodova manje od trenutnog lidera Erfurt-a. Pored toga imaju i utakmicu manje.

Na drugoj strani Babelsberg je igrao dosta dobro na početku sezone, medjutim drugi deo nije ni nalik prvom. Na 7 odigranih utakmica, zabeležili su samo 1 pobedu (4 poraza i 2 remija). Trenutno su udaljeni 5 bodova od zone ispadanja.

Sve u svemu, Altglienicke može da postavi rekord na viši nivo u slučaju da ostvari pobedu bez primljenog gola večeras. Nije nemoguće, s obzirom da su igrači u sjajnoj formi i kao kolektiv dosta dobro funkcionišu. Babelsberg putuje kako bi zaustavio Altglienicke, ali mislim da trenutno stanje tima, ne može to da uradi. Prvi meč ove sezone igrali su nerešeno 2:2, ali sada je potpuno drugačija situacija, jer domaćin je stasao u uigranu ekipu i napada direktnu promociju. Mislim da neće izgubiti bodove večeras. Igramo tip 1&2+, ispratićemo odliču formu domaćina, bez zaletanja. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje