Treći takmičarski dan na Rolan Garosu nam donosi nešto skraćeniju ponudu, ali i pored toga za danas smo našli dva singla na koje vredi uložiti novac.

Prvi meč koji nam je zapao za oko odigraće domaći igrač Elion Benčerit i Britanac Kameron Nori. Kladionice su postavile Norija za favorita što je u neku ruku i normalno, ali mi smatramo da Benčerit ima velike šanse da prođe u drugu rundu.

Pre svega istakli bismo promenljivu formu Norija koji ne igra ni približno dobro kao prethodne sezone. Vrlo slaba igra i protiv igrača sa kojima je egal i protiv onih jačih. Šljaka Noriju nikada nije bila omiljena podloga, a to potvrđuje i statistika koja kaže da je Nori u karijeri zabeležio svega 22 pobede i 17 poraza na šljaci. Iz priloženog se vidi da beži od šljake, a i kada igra onda igra vrlo slabo.

Sa druge strane je Benčerit koji je u Pariz došao sa dobrim čelendžerom u Lisabonu na kojem je igrao četvrtfinale. Ovde je prošao tri kola kvalifikacija što znači da je osetio podlogu. Veoma mlad, ali perspektivan igrač, a koliko možemo videti voli šljaku. Na primer, prošle sezone je u Parizu otkinuo set Monfisu.

Govorili smo mali milion puta na tu vezu između Francuza i domaće publike. Neverovatna je ta konekcija i koliko igrači izgaraju ne bili se prikazali u najboljem svetlu. Eto na primer, Erber je izbacio jednog Medvedeva posle 0-2, Benoa Per je nedavno osvojio turnir u Lionu, Nikolas Mau je pobedio Ćekinata i tako dalje. Ovi rezultati nikako nisu slučajni, a publika će sigurno biti na strani mladog Benčerita.

Po našem mišljenju mladi Francuz ima šansu, jer Nori nije bauk. Britanac igra generalno loše, a to se posebno odnosi na šljaku. Iz tog razloga okrećemo se kontra hendikepu, a konkretno igramo da Benčerit osvaja dva seta u meču.

Predlog za klađenje: Benčerit osvaja dva seta 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.