četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaći teren ima veliku ulogu na Rolan Garosu

Treći takmičarski dan na Rolan Garosu nam donosi nešto skraćeniju ponudu, ali i pored toga za danas smo našli dva singla na koje vredi uložiti novac.

Prvi meč koji nam je zapao za oko odigraće domaći igrač Elion Benčerit i Britanac Kameron Nori. Kladionice su postavile Norija za favorita što je u neku ruku i normalno, ali mi smatramo da Benčerit ima velike šanse da prođe u drugu rundu.

Pre svega istakli bismo promenljivu formu Norija koji ne igra ni približno dobro kao prethodne sezone. Vrlo slaba igra i protiv igrača sa kojima je egal i protiv onih jačih. Šljaka Noriju nikada nije bila omiljena podloga, a to potvrđuje i statistika koja kaže da je Nori u karijeri zabeležio svega 22 pobede i 17 poraza na šljaci. Iz priloženog se vidi da beži od šljake, a i kada igra onda igra vrlo slabo.

Sa druge strane je Benčerit koji je u Pariz došao sa dobrim čelendžerom u Lisabonu na kojem je igrao četvrtfinale. Ovde je prošao tri kola kvalifikacija što znači da je osetio podlogu. Veoma mlad, ali perspektivan igrač, a koliko možemo videti voli šljaku. Na primer, prošle sezone je u Parizu otkinuo set Monfisu.

Govorili smo mali milion puta na tu vezu između Francuza i domaće publike. Neverovatna je ta konekcija i koliko igrači izgaraju ne bili se prikazali u najboljem svetlu. Eto na primer, Erber je izbacio jednog Medvedeva posle 0-2, Benoa Per je nedavno osvojio turnir u Lionu, Nikolas Mau je pobedio Ćekinata i tako dalje. Ovi rezultati nikako nisu slučajni, a publika će sigurno biti na strani mladog Benčerita.

Po našem mišljenju mladi Francuz ima šansu, jer Nori nije bauk. Britanac igra generalno loše, a to se posebno odnosi na šljaku. Iz tog razloga okrećemo se kontra hendikepu, a konkretno igramo da Benčerit osvaja dva seta u meču.

Predlog za klađenje: Benčerit osvaja dva seta 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje