sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin bez najboljeg strelca i još par igrača!

➡️ DANSKA: Superliga
🇩🇰 16:00 Randers – FC Kopenhagen
TIP: 2 (1.60)

Randers trenutno zauzima pretposlednju poziciju (5. pozicija) na tabeli, sa osvojenih 33 bodova. Trenutno zaostaju 7 bodova u odnosu na 3. mesto koje vodi u Evropi. Na ovom susretu svojim saigračima neće moći da pomognu: Tosin Kehinde (18/1 M) i Egho Marvin (21/6 F, najbolji strelac) jer su suspendovani, dok su  Frederik Lauenborg (16/1 M) i Daniel Hoeg (18/2 D) povređeni.

Izvor: https://randersfc.dk/nyheder-superliga/2023/04-april-2023/truppen-til-mandagens-hjemmekamp-mod-f-c-kobenhavn

Na drugoj strani, Kopenhagen u odličnoj formi. Prestigli su Nordsjaelland na tabeli i sada imaju 2 bodova prednosti na liderskoj poziciji. Na poslednjih 10 ligaških mečeva, ostvarili su 8 pobede i 2 remija. Igrali su kup prošle nedelje, gde je trener Jacob Neestrup odmarao svoje glavne igrače, tako da za ovaj meč nema velikih briga. Jedino je Davit Khocholava (17/0 D) pod znakom pitanja, zbog lakše povrede, ali verovatno će biti u sastavu.

U ovom trenutnku, teško da bilo koja ekipa može da parira trenutnom lideru. Igraju dosta organizovano i dominantno. To se od njih uostalom i očekuje večeras. Randers igra bez 4 igrača, među njima je i najbolji strelc. Trebalo bi ovo Kopenhagen da iskoristi i dodatno uveća svoju prednost na 1. poziciji. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje