četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin bez poraza na svom terenu!

➡️ NEMAČKA: 2. Bundesliga

🇩🇪 18:30 Heidenheim – Karlsruher

TIP: 1X&2+ (1.70) #WIN ✅/

na sitno D2+ (2.10) #WIN ✅ FT:5:2

Sigurno nas očekuje zanimljiva završnica 2. Bundeslige. Bodovna razlika vodeće trojke (1. Darmstadt, 2. HSV, 3. Heidenheim) je samo 3 bodova. U prošlom kolu, Darmstadt i HSV su kisknuli, jedino je Heidenheim trijumfovao, samim tim dodatno zakomplikovao trenutnu situaciju na tabeli. Heidenheim je najbolji domaćin lige, na 12 odigranih utakmica osvojili su 30 bodova. Postigli su 32 golova na domaćem terenu, ujedno i najviše od svih timova u ligi.

Na drugoj strani, Karlsruher u najboljoj formi ove sezone. Na poslednjih 6 utakmica, vezali su 6 pobeda. Međutim, 4 od poslednjih 5 pobeda, ostvarene su protiv timova iz donjeg dela tabele. Na 11 odigranih gostovanja, prikupili su pristojnih 14 bodova, samim tim nalaze se na 9. mestu najboljih gostujućih timova.

Karlsruher je u dobroj formi, ali pred njima je težak zadatak danas, jer gostuju Heidenheimu koji je konstantan ove sezone, ujedno i najbolji domaćin lige. Pobedom u ovom meču, Heidenheim bi na kratko zauzeo lidersku poziciju. Voith-Arena još uvek nije „osvojena“, sumnjam da će se to desiti danas. Igramo sigurniju varijantu 1X&2+, za one koje vole veće kvote, nije loše probati tip D2+ (2.10). Srećno!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje