četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Serija A, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak su na programu dva meča Serije A, a mi smo vam spremili najavu oba.

18:30h Sasuolo-Specia

Sasuolo ovo kolo dočekuje u dosta dobrom rapsoloženju. U jako su dobroj formi. U poslednjih 7 kola osvojili su čak 16 bodova, samo je Napoli osvojio više bodova od njih,ali Sasuolo ima jedan podatak čak bolji i od Napolija. Na tih 7 mečeva Sasuolo je postigao čak 16 golova  i po tome su najbolji u ligi. Koliko je napad Sasuola proradio najbolje govori podatak sa meča protiv Rome. Roma je u dosadašnjem delu prvenstva kod kuće primila samo 6 golova,a Sasuolo im je na gostovanju dao čak 4, to dovoljno govori o njihovoj snazi.Vratio se na neki način onaj stari Sasuolo koji smo godinama gledali, a to je onaj ofanzivan. Samo što je ovaj malo da kažem nadograđen sa jako dobrom odbranom. Serija ovih dobrih rezultata im je donela i bolju poziciju na tabeli pa se sada nalaze na 13tom mestu,ali daleko od zone ispadanja.Sigurno da sa velikim samopouzdanjem dočekuju meč ovog kola i nema sumnje da će igrati maksimalno ofanzivno od samog starta.

Specija u ovo kolo ulazi u dosta dobrom rapsoloženju. U seriji su od 4 meča bez poraza, a u prethodnom kolu su napravili ogroman rezultat pobedom protiv Intera na domaćem terenu. Tom pobedom su ostali na 17tom mestu,ali su sada 5 bodova udaljeni od Verone koja je trenutno u zoni ispadanja. Specija je tim koji ima pre svega dosta lošu odbranu i to im je najveća mana ove sezone. U dosadašnjem delu šampionata su primili 42 gola, samo su dve ekipe primile više pogodatak od njih. Na svu sreću napad su popravili i to im zapravo i donosi bodove. Radili su na tome tokom zimskog prelaznog roka i to sada daje rezultate. Mnogo bolje igraju na domaćem terenu nego na gostovanjima,a takođe mnogo bolje igraju protiv timova sa vrha tabele, nekako su tada posebno motivisani.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio; Matheus Henrique, Lopez, Frattesi; Berardi, Pinamonti, Lauriente

Spezia possible starting lineup:
Dragowski; Amian, Ampadu, Nikolaou, Reca; Agudelo, Ekdal, Maldini; Verde, Nzola, Gyasi

Predlog: Trebalo bi da Sasuolo nastavi sa ofanzivnom igrom i to bi moglo da donese nekoliko golova u meži gostiju.

Tip: domaćin 2+@ 1.78


20:45h Atalanta-Empoli

Atalanta u ovo kolo ulazi u dosta lošem raspoloženju. Oni se nalaze u jako lošoj formi. U seriji su od 4 meča na kojima nisu pobedili. Jako su dobro počeli 2023. godinu, gazili su sve redom,ali eto odjednom su samo stali. Najviše je prestao da funkcioniše njihov napad. Od tima koji je Salernitani dao 8 komada, došli su do situacije da su u poslednja 4 kola postigli samo 1 gol. Upravo je to glavni razlog njihovog posrtanja. Naravno da su se ti loši rezultati odrazili i na poziciju na tabeli,pa se sada nalaze na 6tom mestu sa 6 bodova manje od top 4 i mesta koja vode u Ligu Šampiona. U ovom kolu Gasperini ima na raspolaganju ceo sastav i sada više nema izgovora za lošu igru. Mora Atalanta krenuti da igra, a ovo je pravi meč za to, jer i njihov današnji rival ne briljira u formi.

Ekipa Empolija je takođe u jako lošoj formi. Oni se trenutno nalaze na 14tom mestu sa 9 bodova više od opasne zone i može se reći da su po tom pitanju sigurni,ali to pre svega zahvaljujući igri u prvom delu sezone gde su igrali zaista sjajno i gazili sve pred sobom. U 2023 godini ne liče na sebe, nisu ni bleda senka te ekipe od početka sezone. U ovaj meč ulaze sa serijom od 7 mečeva bez pobede. U tih 7 kola su osvojili svega 3 boda. Zaribala je i odbrana,ali je zaribao i napad. Moraće Zaneti nešto da promeni u timu. Sreća njihova pa su timovi iz donjeg dela tabele jako loši i samo zbog toga neće ući u problem što se tiče ispadanja.

Očekivani sastavi:

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Toloi, Demiral, Scalvini; Maehle, De Roon, Ederson, Ruggeri; Pasalic; Hojlund, Lookman

Empoli possible starting lineup:
Perisan; Stojanovic, Ismajli, Luperto, Parisi; Fazzini, Marin, Akpa Akpro; Baldanzi; Satriano, Caputo

Prognoza: Domaćin bi mogao da iskali sav bez zbog loših rezultata na ovom meču.

Tip: domaćin 2+@ 1.53


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje