četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin sa puno povređenih igrača

Danas se igra 1/16 finala Lige Evrope, a jedan od mečeva igraju grčki Olympiakos i turska ekipa Osmanlispor, a meč počinje od 19 časova.

Kladionice su počele da podižu kvotu na pobedu domaćina, a razlog za to je veliki broj izostanaka u njihovim redovima. Danas neće nastupiti sledeći igrači: : B. Ideye (19/13 n. najbolji strelac ekipe), De La Bella (13/0 o), S. Kapino (12/0 g), T. Elyounoussi (15/3 s), M. da Costa (10/0 o suspendovan), M. Marin (8/1 s), E. Cambiasso (9/0 s).  Uz to jedna od najboljih igrača Luka Milivojević (17/6) je tokom zimske pauze otišao u Kristal Palas.

Ideye najbolji strelac Olympiakosa danas ne igra

U dosadašnjem toku Lige Evrope, Olimpiyakos je imao problema sa utakmicama na domaćem terenu, najpre su u zadnjem kolu kvalifikacija izgubili od portugalske Arauke 0:1, u regularnom delu, da bi ih savladali posle produžetaka. U grupi od tri meča na domaćem terenu, pobeđena je samo Astana 4:1, sa ekipom Young Boys bilo je 1:1, a izgubili su od Apoela sa 0:1. U grupnoj fazi zauzeli su drugo mesto iza Apoela.

Osmanlispor je iznenađujuće zauzeo prvo mesto u grupi sa favorizovanim Viljarealom, Cirihom i Viljarealom uz skor 3-2-1, na gostovanjima imaju skor od 1-0-2. Za današnji meč trener gostiju neće moći da računa na standardnog levog beka, portugalca Tiaga Pinta (14/0 o), desnokrilnog napadača Aminu Umara(14/2), kao i na Aykuta Demira (8/0 o zbog suspenzije).

Mešusobno se nisu sastajali.

Kvota na pobedu domaćina kreće se od 1,65 do 1,70, veliki broj izostanaka podigao je kvotu na njihovu pobedu, kada se uz to doda njihova lošija igra na domaćem terenu u okviru Lige Evrope, možda je pametnije da se izbegne ova utakmica. Ko voli da eksperimentiše na kladionici i juri iznenađenja i veće kvote, na duplu šansu X2 kladionice daju kvotu 2,10.

Šta god odlučili da odigrate, želimo vam puno sreće, a nadamo se da su vam informacije pomogle!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje