subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (16. februar)

Nakon Lige šampiona, na red dolazi i Liga Evrope, mnogim kladioničarima ne tako omiljena za tipovanje. Stoga, danas ćemo vam izneti interesantne nizove nekih utakmica koji su nam zapali za oko, i nadamo se da ćete u moru parova izabrati baš onaj koji će vam doneti profit.

Tip 3+ bio je prolazan na poslednjih 5 utakmica Fiorentine u okviru Lige Evrope. Pored toga, fudbaleri istoimene ekipe su postigli najmanje 2 pogotka na poslednjih pet utakmica u okviru gore pomenutog takmičenja. Sa druge strane, fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha postigli su najmanje 2 pogotka na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru istog takmičenja. Koliko golova očekujete večeras?

Tip 3+ bio je dobitan na poslednje 3 utakmice Totenhema u okviru Lige Evrope. Hoćemo li večeras na susretu Belgijanaca i Engleza videti makar 3 gola za 90 minuta igre?

Ako mislite da se kladite na pobedu Mančester Junajteda, treba da imate u vidu to da je Sent Etjen neporažen na poslednjih 10 utakmica u okviru Lige Evrope. Pitanje je hoće li ostati neporaženi i danas, ali naše je mišljenje da ih ne treba potceniti, kao što su to uradile kladionice.

Viljareal je neporažen na 17 od poslednjih 19 utakmica u okviru istoimenog takmičenja, dok je Roma neporažena na poslednjih 6 utakmica, takođe u okviru Lige Evrope. Da li je najidealnije tipovati X na ovom susretu?

Želimo vam puno sreće danas!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje