subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin zbog finansijske korupcije ima zabranu transfera!

➡️ TURSKA: 1. Lig
🇹🇷 15:00 Giresunspor – Manisa X2&2+ (1.55)/ na manji ulog G2+ (1.80)

Giresunspor je prošle sezone ispao iz Super Lige. Degradacija u niži rang, uzrokovala je odlazak svih glavnih igrača iz prošle sezone. Zbog finansijske korupcije, Giresunspror ima zabranu transfera. Tako da je dovođenje jačih igrača nemoguće. Ove sezone tim je sačinjen od mladih igrača, prosečna starost tima je 21 godina. Nova sezona nije dobro krenula, ostvarena je 1 pobeda i 3 poraza na ukupno odigranih 4 mečeva. Jedinu pobedu ostvarili su protiv Coruma, inače tim koji je iz 3. lige izborio promociju. U tom meču, iskoristili su greške Coruma, međutim nisu ih u igri nadigrali.

Na drugoj strani u goste im dolazi vrlo ambiciozan tim. Manisa je snažno krenula u novu sezonu. Na 4 odigarana meča, imaju učinak od 3 pobede i 1 remija. Trenutno se nalaze na 2. poziciji sa osvojenih 10 bodova. Kao kolektiv dobro funkcionišu. Sa 8 postignutih golova imaju 2. najbolji napad u ligi. Čak se 5 igrača već upisalo u listu strelaca.

Sve u svemu, Manisa je ovde favorit. Gosti žele da nastave sa dobrom formom. Na drugoj strani, situacija kod Giresunspora i nije baš najbolja. Nedostaje homogenost u timu, takodje i iskustvo, što se i videlo na dosadašnjim utakmicama. Igramo tip X2&2+ kao sigurniju varijantu, dok ćemo G2+ probati na manji ulog. Manisa je do sada ostvarila 2 pobede u gostima, na obe utakmice postigli su više od 2 golova. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje