subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja takmičenje u La ligi sa nekoliko veoma interesantnih mečeva.

16:15h Viljareal-Almerija

Brojne prodaje glavnih igrača tokom prelaznog roka ovog leta su uradile svoje. Viljareal je počeo jako loše sezonu. Istina, doveli su oni i zamene,ali treba vremena da se sve to uigra, vremena koje oni nemaju. U prva 4 kola samo 3 osvojena boda. U prethodnom kolu su pregaženi od strane Kadiza sa 3-1 i to je bilo dovoljno da uprava Viljareala smeni trenera. Odmah na startu reprezentativne pauze smenili su trenera, a nakon par dana su našli zamenu u liku bivšeg trenera Valjadolida Paketu. Pred njim je jedan veliki i težak posao, a to je da prvo konsoliduje ekipu i onda krene da osvaja bodove. Viljareal ulazi u jako zgusnut raspored, posle ovog meča ih očekuje i meč u Evropi sa Panatinaikosom, pa onda opet ligaški meč. Ono što karakteriše Viljareal jeste otvorena napadačka igra. Na svakom meču ove sezone, iako su mnoge gubili, oni su napadali rivale, pritiskali ih tokom celog meča, stvarali šanse, ali nažalost zbog loše odbrane su isto tako dosta primali.

Sa druge strane imamo ekipu Almerije. Ekipu koja je startovala lošije od Viljareala. Oni su na 4 meča osvojili svega 1 bod i nalaze se na dnu tabele. Prethodne sezone su izborili opstanak pred sam kraj sezone, a ako nastave ovako, sličan scenario im predstoji i u ovoj.Ono što je već godinama karakteristično za ovaj tim jeste otvorena, napadačka igra. Oni vole da napadaju rivale, vole da igraju na gol više i zbog toga su njihovi mečevi veoma često dosta efikasni. Tako je bilo u drugoj ligi, a isto se nastavilo i u prethodnoj i ovoj sezoni La lige. Nema šta, ako ništa drugo, igraćemo ih na golove.

Očekivani sastavi:

Villarreal possible starting lineup:
Jorgensen; Foyth, Albiol, Cuenca, Femenia; Baena, Parejo, Capoue; Morales, G Moreno, Pino

Almeria possible starting lineup:
Maximiano; Pubill, Gonzalez, Kaiky, Akieme; Robertone, Lopy; Embarba, Arribas, Ramazani; Suarez

Prognoza: Duel dva tima kojima je preko potrebna pobeda obećava jedan napadački, otvoren meč, koji bi mogao da nam donese dosta golova.

Predlog:3+ @ 1.50 ✅


18:30h Sevilja-Las Palmas

Prethodna sezona je za Sevilju u većem delu bila loša, zapravo jedino su kraj sezone odigrali dobro, skupili bodove, došli do sredine tabele i osvojili Ligu Evrope. Taman kad su svi pomislili da će u ovoj sezoni samo nastaviti onako dobro kako su završili prethodnu, od toga nije bilo ništa. Oni su počeli katastrofalno ovu novu sezonu. Tri odigrana ligaška meča i meč u Superkupu Evrope i sve isti ishodi-porazi. Trenutno su na poslednjem mestu na tabeli i čini se da im je ova pauza došla u pravo vreme kako bi se sabrali i krenuli u ostatak sezone. Tokom ove pauze dobili su novo pojačanje u liku Serhia Ramosa, povratnika u tim, koji će sigurno podići moral timu,ali i privući navijače na ovoj utakmici, tako da treba očekivati prepun stadion i veliku podršku domaćoj ekipi. Bodovi na ovom meču su im preko potrebni, igraju sa timom koji se nalazi u donjem delu tabele i ovo su mečevi koje Sevilja prosto mora da dobija.

Las Palmas se ove sezone vratio u La ligu. U prva 4 kola su osvojili svega 2 boda i nalaze se na 18tom mestu. Ne baš najbolji početak sezone. Upisali su po 2 poraza i 2 remija. Ono što karakteriše igru Las Palmasa ove sezone jeste neefikasnost. U 4 meča su postigli svega 1 gol, istina nisu ni mnogo primili svega 3,ali opet 1 gol za 4 meča je zaista malo. Od njih ćemo ove sezone očigledno viđati tvrde mečeve. Dobro stoje na mečevima koji su dugo 0-0,jer tu njihova defanzivna igra dolazi do izražaja. Problem prave utakmice gde brzo prime gol, jer nemaju napadače da odgovore na to i onda dolazi do konfuzije. Nema sumnje da će zbog toga Sevilja napasti od prvog minuta.

Očekivani sastavi:

Sevilla possible starting lineup:
Dmitrovic; Sanchez, Bade, Ramos, Pedrosa; Sow, Soumare; Lamela, Torres, Ocampos; En-Nesyri

Las Palmas possible starting lineup:
Valles; Araujo, Suarez, Marmol, Cardona; Loiodice, Rodriguez; Pejino, Viera, El Haddadi; Kaba

Prognoza: Veoma tvrd meč je pred nama. Sevilja, bez obzira u kakvoj formi bila je favorit na ovom meču i ovo bi zaista trebalo da dobiju,ali mi ćemo nešto oprezniju igru odigrati.

Predlog: P/K 1 (poluvreme ili kraj) @ 1.53

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje