ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin želi da nastavi sa serijom neporaženosti pred svojim navijačima!

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Nordost
🇩🇪 13:00 Jena – Hertha II
TIP: 1 (1.65)

Jena ima status najbolje ekipe u II delu sezone (16 utakmica, 35 bodova i gol razlika 36:9) u Regionalligi Nordost. Ujedno, Jena je trenutno neporažena u 19 utakmica na svom terenu. Poslednji poraz je bio 18. marta 2022. Jena ima dva cilja, pobeda u ovom meču i eventualni kiks Erftur-a, kako bi se domogli 2. pozicije i finale kup Thüringen-a gde igraju protiv Wacker Norhausena. Trener će u ovom meču imati sve igrače na raspolaganju.

Hertha II na drugoj strani, takođe u dobroj formi. Neporaženi su na poslednjih 5 ligaških mečeva. Međutim, odbrana je pravila greške ove sezone. Na 33 odigranih utakmica primili su 51 golova. To može da predstavlja problem, jer Jena i te kako zna da iskoristi svoje šanse. Pored toga, centralni bek Sonny Ziemer (27/1 D) i levi bek Berkan Alimler (22/0 D) su povređeni.

U ovom meču, oslanjamo se na dobru formu Jene pred svojim navijačima. Igrači i trenersko osoblje žele 2. poziciju na tabeli. Na drugoj strani Hertha II nema za čim da se bori. Isto tako, imaju probleme u odbrani. Samim tim igramo tip 1, vredi probati i prelaz 2-1 (22.00) jer su već jedan imali u korist Herthe II. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje