petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener gostiju odmara svoje bitne igrače!

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Nordost
🇩🇪 13:00 Cheime Leipzig – E. Cottbus
TIP: 1X (1.72)

Pobedom minimalnim rezultatom u prošlom kolu u derbiju protiv Bablesberga, Energie Cottbus je postao šampion Severoistočne Regionallige. Ali za njih sezona nije gotova, 7. i 11. juna igraju baraž sa Unterhaching-om za plasman u 3. Ligu. Bilo je polemike da li će Unterhaching uspeti da obezbedi sve uslove za licencu, ali rešeno je tokom vikenda. Ovaj meč Cottbusu ne igra nikakvu ulogu, tako da će trener Claus-Dieter Wollitz malo ekperimentisati sa sastavom. Njegova izjava:

„Dovešću neke igrače koji ove sezone nisu odigrali toliko utakmica jer je važno da u tri utakmice koje slede možemo da odigramo optimalno.“

Na drugoj strani Chemie Leipzig, vrlo nezgodan protivnik. Iako i njima ovaj meč ne znači ništa, imaju velikog motiva. Naime, do sada nisu nikad savladali E. Cottbus. Na odigranih 6 utakmica u Regionalligi, E. Cottbus je uvek odnosio ceo plen. Ove sezne, Chemie Leipzig igra odlično na domaćem terenu. Imaju samo 1 poraz na poslednjih 15 utakmica.

Na kraju krajeva, E. Cottbus dolazi u izmenjenom sastavu. Trener ne želi da rizikuje povrede svojih najboljih igrača, jer ih očekuje bitan meč za promociju. Ujedno i prilika za domaćin, koju bi trebalo da iskoriste i usreće svoje navijače. Uostalom, Chemie Leipzig, nije izgubio na domaćem terene od prve četvorke na tabeli (Erfurt 1:1, Lokomotive Leipzig 0:0, Jena 1:0). Samim tim igramo tip 1X na manji ulog, kao i čist 1 (3.20). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje