subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin želi da zaboravi ovu sezonu!

➡️ KIPAR: First Division

🇨🇾 18:00 Anorthosis – Karmiotissa

TIP: G1+ (1.60)

Ova sezona za Anorthosis je izgubljena. Tim se trenutno bori u baražu za eventualno ispadanje, ali to se neće desiti, jer imaju prednost od 19 bodova u odnosu na 1. tim u opasnoj zoni. Međutim, ništa ne funkcioniše ove sezone.

Pojačanja koja su stigla na početku sezone, nisu pomogla timu, a jasan primer je otkaz nekim igračima. Neki su i ostali, ali po svemu sudeći, nisu igrači na koje tim može da se osloni u nekoj budućnosti. Na prethodnim utakmicama, korišćeni su igrači sa manjom minutažom, kao i omladinci. Ovim potezom, tim želi da vidi, koji igrači će se istaći.

Konkretno na prošlom meču, na klupi je bilo 3 omladinaca Konstantinou, Argirou i Lambrou. Očekuje se da večeras naprave svoje prve minute.

Na drugoj strani Karmiotissa, prvi tim iznad opasne zone, sa osvojenih 33 bodova. Imaju 9 bodova prednosti u odnosu na prvi tim u opasnoj zoni. Karmiotissa je uvek u gostima postigla bar 1 gol kada je igrala protiv Anorthosisa. Ukupno su odigrali 5 mečeva na domaćem terenu.

S obzirom da se Anorthosis svrstava u najbolje timove Kipra, ove sezone nije slučaj. Čim je u pitanju playout, sezona je izgubljena. Tako da je sav fokus za narednu sezonu. Dosta se improvizuje sa timom, mladi igrači dobijaju šansu kako bi se dokazali. To bi gosti mogli na neki način da iskoriste. Igramo tip koji je ujedno bio dobitan na svim medjusobnim mečevima, kada su u pitanju igre na ovom terenu. U pitanju je tip G1+. Probaćemo na manji ulog.

Izvor: https://m.24sports.com.cy/gr/sports/podosfairo/kypros/a-katigoria/anorthosi/anorthosi-an-oxi-twra%E2%80%A6-pote

Međusobni mečevi: Anorthosis – Karmiotissa / Izvor: rezultati.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje