subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Copa Libertadores (mečevi 2.kola) – najave i prognoze

Noćas je na programu nekoliko mečeva 2.kola grupne faze najjačeg takmičenja Južne Amerike


00:00 Internacional – Metropolitanos

Domaći tim i predstavnik Brazila u ovom takmičenju ogroman je favorit večeras, u okviru prvog kola uzeli su bod u Medeljinu protiv tamošnjek imenjaka, a potom remizirali u ligi na otvaranju sa Fortalezom 1:1, u okviru Kopa Libertadoresa su gotovo uvek jako dobri na svom terenu, a prošli put kada su se sastali sa predstavnikom Venecuele – Deportivo Tachirom bilo je 4:0. Gosti su sa druge strane u prvom kolu poraženi na svom terenu od Nacionala 1:2 i danas će pokušati da odigraju bolje, ali protiv još jačeg rivala to neće biti nimalo lako, ovo im je debitantsko učešće u ovom takmičenju. PREDLOG: D1P1+&2+ (1.45)


00:00 Fluminense – The Strongest

Još jedan brazilski predstavnik, koji igra sjajno u poslednje vreme, osvojili su lokalnu ligu Karioka, savladali su i velikog rivala Flamengo 4:1, na otvaranju Kopa Libertadoresa slavili su u Peruu protiv Sporting Kristala 1:3, a na otvaranju lige Ameriku Mineiro 0:3, tako da se može reći da su u vrhunskoj formi, ali i da je tim jako kvalitetan, pojačan i spreman da se upusti u borbu za velike rezultate ove sezone. Sa druge strane bolivijski tim The Strongest koji na svojih 3600m nadmorske visine ume da iznenadi, ali u gostima uglavnom služi za sigurne bodove, jer su od poslednjih 14 gostovanja u Kopa Libertadoresu 12 puta poraženi uz 2 remija (prošle godine Karakas 0:0 i Universidad Katolika 0:0). Sve osim pobede domaćina bilo bi čudo, a mi predlažemo i duplu pobedu po kvoti 1,93


04:00 Ind. del Valle – Liverpool M.

Ekipa iz Ekvadora proslavila se stvaranjem sjajnih mladih igrača od kojih su mnogi sada u Evropi, a sjajne rezultate krunisali su i osvajanjem Kopa Sudamerikane prošle godine, a potom i ove Rekope (protiv osvajača Kopa Libertadoresa – Flamenga), u prvom kolu poraženi su u gostima od Argentinos Juniorsa i sada će želeti da se vrate u igru za prolaka dalje na svom terenu gde od 2014-e doživeli samo jedan poraz od Palmeirasa u okviru Kopa Libertadoresa, tako da je to jako uporište kvalitetnog tima, što je pokazala i pobeda protiv Flamenga 1:0. Sa druge strane Liverpul iz Montevidea je tim koji u poslednje vreme u Urugvaju igra važnu ulogu, ali je ipak na nivou Kopa Libertadoresa slabiji tim, u prvom kolu su poraženi na svom stadionu od Korintijansa 0:3, a inače u gostima do sada imaju poraz prošle godine u kvalifikacijama 3:1 od Universidad Katolike. Domaćin je odgorman favorit i uz pomoć punog stadiona očekujemo pobedu domaćina uz dva ili više golova na meču po kvoti 1,42.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje