nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćini su favoriti i pritom su im bodovi daleko potrebniji

U poslednjoj utakmici u okviru 32. kola drugog ranga francuskog fudbala „Ligue 2“ sastaju se timovi – Bordeaux i Grenoble.

BORDEAUX se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli sa do sada 56 osvojenih bodova. Eventualnim trijumfom ovoga puta ponovo bi preuzeli drugu poziciju, a upravo prva dva mesta i vode u elitni rang francuskog fudbala „Ligue 1“, što je i njihov glavni cilj ove sezone. Konkurencija za sam vrh lestvice je izuzetno velika, mnogo timova su na razmaku od svega nekoliko bodova, te je svaka utakmica od ogromnog značaja, jer smo u samom finišu sezone. Bordeaux je trenutno drugi najbolji defanzivni tim u ligi (samo 26 primljenih golova), a ujedno su i jedan od ponajboljih domaćina – devet trijumfa na 15 odigranih duela uz pozitivnu gol razliku 21:9.

GRENOBLE je u ovom momentu na sedmoj poziciji uz 47 sakupljenih bodova. Zaostaju čak 11 poena za mestom koje vodi u elitni rang takmičenja, dok sa druge strane i nemaju nikakvih problema oko opstanka, jer su od opasne zone udaljeni čak 13 bodova. Stoga, bez prevelikih rezultatskih motiva i pritiska mogu da odigraju samo završnicu prvenstva. Ove sezone bolje partije prikazuju na svom terenu, dok na gostovanjima ostvaruju slabije rezultate. I oni ne primaju mnogo pogodaka, ali sa druge strane imaju i velikih problema sa realizacijom u fazi napada, jer su postigli samo 30 golova.

Mišljenje urednika: Bordeaux je svakako kvalitetniji tim i pripada im uloga favorita. Na svom terenu uglavnom prikazuju dosta dobre partije, dok Grenoble „ne briljira“ na gostovanjima. Pritom, za domaćina je ova utakmica daleko bitnija i bodovi su im svakako potrebni, dok gosti nemaju nikakvih posebnih motiva. Usled svega toga, prednost dajemo ekipi Bordeaux i očekujemo njihov trijumf…

 

Glavni sudija – A.Kherradji

Predlog za tipovanje – P/K 1 – @1.65

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 20:45 na stadionu „Matmut Atlantique“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje