četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćinu jako bitan meč, sa druge strane gosti dolaze bez 2 standardna defanzivca!

➡️ FRANCUSKA: Ligue 2
🇫🇷 20:45 Pau – Caen
TIP: I1v1 (1.68) ✅/ 1 (2.05)

Caen neće moći da računa na 2 centralna defanzivca Ibrahim Cissé (31/0 D) i Emmanuel Ntim (23/2 D) jer su povređeni. Takođe još jedan defanzivac nije trenirao na poslednjem treningu, u pitanju je Ali Abdi (32/3 D). Hianga’a Mbock (24/1 M) ima povredu mišića, dok se Salétros (15/1 M) povredio u prošlom meču sa St. Ettien-om. Caen-u ovaj poslednji meč ne igra nikakvu ulogu. Zauzimaju 5. poziciju na tabeli. Ne mogu do nekog promotivnog mesta, isto tako ne mogu da ispadnu.

Izvor izostanka Caen-a

Potpuno drugačija situacija je na drugoj strani. Pau se ne nalazi u opasnoj zoni, ali ima prednost samo od jednog boda u odnosu na Laval, prvi tim u zoni ispadanja. Samim tim moraju da idu na sva tri boda večeras.

Sve u svemu, ovo je važan meč za domaćina. Imaće prednost domaćeg terena, pored toga još jedna prednost biće odsutvo nekoliko bitnih igrača iz defanzivne linije kod gostiju. Ujedno gostima ova utakmica nije od nekog značaja, samim tim trebalo bi Pau to da iskoristi. Što se međusobnih mečeva tiče, Caen nikada nije pobedio Pau u Ligue 2 (3 pobeda Pau-a i 2 remija). Igramo sigurniju varijantu I1v1 (pobeda domaćina na poluvremenu ili na kraju), kao i čist 1 (2.05) na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje