➡️ BRAZIL: Serie B
🇧🇷 00:00 Ceara – Chapecoense
TIP: 1 (1.60) ✅/ 1&2+ (2.10)

Chapecoense bez nekoliko važnih igrača, među njuma prvi golman i najbolji strelac. Airton (8/0 GK, prvi golman), Bruno Nazário (8/3 M, najbolji strelac), Douglas Borel (1/0 D), Gabriel Xavier (5/1 M), Maurício (7/1 D), Maxwell (4/0 M) i Victor Ramos (9/0 D) su povređeni, Murilo (6/0 F) je odsutan zbog gripa, dok je Bruno Vinícius (8/0 M) suspendovan. Na klupi biće trener do 20 godina Emerson Cris, jer je najavljeni Gilmar Del Pozzo nedostupan.

Na drugoj strani, Ceara dolazi nakon poraza u prošlom kolu od Novorizontina, koji im je ujedno prekinuo mini seriju od 3 pobede. S obzirom da u ovom meču dočekuju protivnika koji dolazi oslabljen, trebalo bi to da iskoristite. Ceara trenutno zauzima 10. poziciju sa osvojenih 13 bodova. Pobedom u ovom meču biće na samo od 3 bodova zaostatka u odnosu na lidera Vitoriu.

Sve u svemu, podržaćemo domaćina večeras. Trebalo bi da iskoriste bitne izostanke gostiju, pored toga imaće podršku svojih navijača. Igramo tip 1 , kao i na manji ulog 1&2+ (2.10). Srećno!

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.