Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Ukoliko već niste, zapratite našu Facebook stranicu i ostanite u toku sa vestima iz sveta sporta.Poštovani čitaoci i dragi pratioci, na našem portalu imaćete priliku da čitate rubriku „Dubl dana“ koju ćemo objavljivati svakodnevno. U pitanju su dva para, s obzirom na to da povećan broj parova na tiketu povećava mogućnost pada. Dubl tiket predstavlja predloge naših urednika i nipošto ne predstavlja tiket stopostotne sigurnosti! Igrate ga isključivo na sopstvenu odgovornost.Portal Sportske Novosti je naravno mnogo više od Dubla dana! Na našem sajtu možete pronaći još mnoštvo korisnih kladioničarskih informacija iz fudbala, košarke, tenisa, hokeja i drugih sportova!


Zapratite nas i na Instagramu!


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT!

17:00 Bromapojkarna – Gefle 1 @1.45 (Švedska treća liga)
22:00 Breidablik – Valur 3+ @1.40 (Island prva liga)

Ukupna kvota: 2,03

Bromapojkarna je svakako jedan od glavnih favorita za mesta koje vode u viši rang. Nisu krenuli baš sjajno, ali i dalje su tu u samom vrhu. Danas igraju protiv Gefela koji je sredinom nedelje pokazao da neće imati neke ambicije za plasman u viši rang, jer su lagano poraženi od Vasalundsa sa 2:0. Broma igra sasvim solidno kod kuć i realno je da pobede.

Što se drugog para tiče, radi se o utakmici sa Islanda. Igramo na timove koji su u dobroj formi kada je efikasnost u pitanju, a i međusobni dueli mahom obiluju golovima.


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred „ograđujemo“, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju, te vas pozivamo da neke od parova prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

                                   Urednici sajta Sportske Novosti


Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.