nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Duljaj: Fantastična utakmica i ambijent

Fudbaleri Partizana su prvim golom mladog defanzivca – Mihajla Ilić u sudijskoj nadoknadi vremena uspeli da pobede ekipu Čukaričkog (2:1) i tako nastave sa serijom pobeda u nacionalnom prvenstvu.

„Crno-beli“ na reprezentativnu pauze odlazi kao lideri Superlige Srbije sa šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu, Crvenu Zvezdu.

„Ono što je mene prvo iznenadilo, veliki broj navijača koji su došli da nas podrže. Ja stvarno još ne mogu da verujem posle toliko vremena da smo imali takvu podršku. Desilo se nešto što je malo ko verovao, a to je da protiv ovakve ekipe postignete gol na kraju utakmice. Čestitam mladom Iliću na prvencu, fantastična utakmica, fantastičan ambijent i pohvale za oba tima. Nije bilo predaje. Posebno kada vas nadahne fantastična publika i kada igrači veruju u sebe. Znači oni veruju u sebe, žele da pobede, bez obzira koji igrači koji ulaze, ponovo donose promenu ritma i uspeli smo da na prelep način završimo utakmicu. Sad nam sledi pauza od 14 dana, momci da odmore tri dana i automatski se prebacujemo na sledeću utakmicu“, kazao je trener ekipe – Igor Duljaj.

U narednom kolu, koje je na programu za dve nedelje Partizan na svom terenu dočekuje TSC iz Bačke Topole.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje