nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dva pojačanja za Rubin iz Kazanja poslednjeg dana prelaznog roka!

Ruski premijerligaš Rubin iz Kazanja poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka ozvaničio je dva najnovija pojačanja, a reč je o iskusnom Cezaru Navasu iz Rostova, koji se vratio u stari klub, kao i o talentovanom Irancu, Rezi Šekariju.

19-godišnji ofanzivni vezista Reza Šekari stigao je iz iranskog Zob Ahana, ali detalji transfera i potpisivanja ugovora sa novom ekipom nisu objavljeni. Svoju karijeru započeo je upravo u Zob Ahanu, a od te 2015. godine pa do danas kao prvotimac odigrao je 21 utakmicu gde je pritom postigao 2 gola, od čega je 1 gol postigao na 8 prošlosezonskih utakmica. Kao igrač U19 reprezentacije Irana odigrao je 11 utakmica i pritom postigao 6 golova.

37-godišnji štoper Cezar Navas u redove Rubina čiji dres je nosio kao kapiten od 2009. do 2015. godine vratio se besplatnim transferom iz Rostova. Iskusni španski defanzivac u Rostov je stigao tokom leta 2015. godine, a do danas je na 66 odigranih utakmica upisao 1 pogodak i 5 asistencija. Dok je nastupao u Rubinu važio je za jednog od najvećih lidera ekipe, kako na terenu tako i van njega, a nije mu puno trebalo da navijače ove ekipe praktično prisvoji sebi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje